Wtajemniczenie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Wymianka nieprzytomnej :) Mikrodermabrazja, pudry, kremy i inne :)
Witam
Mam do wymiany trochę kosmetyków, których sama nie używam, a może komuś się przydadzą Bardzo chętnie wymienię większe ilości, jeszcze chętniej cały wątek na raz(ale pojedyńcze wymianki też wchodzą w grę )
na szaro - wymienione
na fioletowo - dokładki
na niebiesko - rezerwacje
No to jedziemy
1. ORIFLAME, Swedish SPA sea algae, Mgiełka do twarzy z morskimi algami, do odświeżania i nawilżania twarzy w dowolnym momencie dnia. Zużycie widoczne na zdjęciu(pierwotna pojemność 100 ml). Data ważności: maj 2012.
2. ORIFLAME, Giordani Gold Dolce Vita Eyeshadow, cień do powiek, zdjęcie nie oddaje jego koloru, wg mnie jest to perłowa biel. Użyty kilka razy(pierwotna pojemność 1,5 g). Z kartonikiem, brak aplikatora. Data ważności: grudzień 2010.
3. ORIFLAME, Optimals Nutri Calm Night Cream, kojący krem na noc przywracający suchej i wrażliwej skórze poczucie komfortu. Użyty kilka razy, pierwotna pojemnosć 50 ml, myślę że zostało nie mniej niż 45 ml. Z kartonikiem. Data ważności: marzec 2012.
4. SYOSS, Repair Teraphy, 2-minutowa intensywna maska pielęgnująca suche i zniszczone włosy. Pierwotna pojemność 200 ml, pozostało ok 2/3. Data ważności niewidoczna, jednak maseczkę kupiłam parę miesiecy temu, wiec myślę, że jest jak najbardziej w porządku 
5. L'OREAL, True Match Minerals, Kryjący puder mineralny, odcień C3(Rose beige), pozostało jakieś 70%, data ważności: kwiecień 2010.
6. RIMMEL, Natural Bronzer, Naturalny puder bronzujący z minerałami SPF8, odcień 025(sun glow), maźnięty kilka razy pędzlem, dla mnie za ciemny, widać jeszcze wyżłobione słonko, nie widać daty ważności.
7. ORIFLAME, Dermo Professional, Dwustopniowy Profesjonalny zestaw do mikrodermabrazji. Użyty 2 razy. Kartonik i instrukcja obsługi Data ważności: listopad 2011.
8. EVERYDAY MINERALS, puder mineralny Multi-tasking Neutral, miniaturka 1 gram, odcień dla jasnej cery, starczy jeszcze na 2 użycia, kupiony ok pół roku temu.
9. VIPERA, czarny cień do powiek z drobinkami, użyty kilka razy, kawałek wykruszony, data ważności: maj 2011.
10. SENSIQE, Strong Nails, utwardzacz do paznokci z odżywczą metioniną, zużycie widoczne na zdjęciu, data ważności: sierpień 2010.
11. H&M, Snoopy Lip Butter, zestaw 3 balsamów do ust(mandarin, berry love, strawberry kiss), mandarin raz maźnięty, strawberry kilka razy, berry kiss zużycie około 15%. Kupione pół roku temu, brak daty ważności.
12. FRUTTINI, Raspberry cream, malinowy balsam do ust, maźnięty kilka razy, kupiony latem 2009, brak daty ważności.
13. ORIFLAME, Amber Elixir, miniaturka wody toaletowej. Pozostała ilość widoczna na zdjęciu, pierwotna ilość 4 ml. + kartonik. Data ważności: marzec 2012.
14. SUHADA, czarna kredka do powiek, z końcówką rozcierającą(widoczna na zdjęciu), użyta kilka razy, brak daty ważności.
15. WIBO, Be Glamour, sparkling lip gloss, błyszczyk do ust o efekcie chłodzącym z witaminą E, pachnący owocami, z końcówką - pędzelkiem. Użyty kilka razy. Data ważności: grudzień 2011.
16. AVON, Brokatowy Eye-liner(srebrny). Zużycie widoczne na zdjęciu. Data PRODUKCJI: 10.2007
17. WIBO, diamond lip gloss, błyszczyk do ust o diamentowym połysku, użyty kilka razy, data ważności : grudzień 2010.
18. ESSENCE, Pure Beauty, błyszczyk do ust z limitowanek kolekcji, kolor: jasny róż wpadający w beż, zapach karmelowy. Z opakowania starły się srebrne napisy. Kupiony w tym roku, data ważności niewidoczna.
Szukam przede wszystkim wody toaletowej Kate Moss(różowej). Ale rozważę każdą propozycję Zapraszam do wymianki
Czas edycji: 2009-09-23 o 18:46
|