Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zdjecia fitnessowe, ktore was motywuja :) II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-19, 19:50   #1875
parodia
Zakorzenienie

Dot.: zdjecia, ktore was motywuja :) II

[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14325832]nie rozumiem nagonki na kim tak szczerze... wg mnie ona jest niesssssamowita (a tak wogole to nie wiem czemu ona jest slawna... oprzez tylek i sex tasme?). naprawde nie podobaja wam sie takie kobiece kobiety...?

to teraz wybierzcie: wolalybyscie wygladac jak miranda kerr (foto 2, tam gdzie sa 4 ona jest 3) czy beyonce? bo ja mam figure mirandy wlasnie a dalabym WSZYSTKO zeby byc wzrostu i postury beyonce[/QUOTE]
Mam wzrost i figurę Beyonce, a dążę do wyglądu Mirandy chyba mogę powiedzieć, że już jestem bliżej niż dalej
Cytat:
Napisane przez Rozzz Pokaż wiadomość
A co jeśli powiem, że ważę 100 kg i uważam, że mam zadatki na Beyonce?
Swoja drogą dziwne, bo Beonce z tego co wiem cwiczy, odżywia sie zdrowo, a ma figurkę kobiecą bardzo, jeśli miałaby byc prawdziwie szczupła to strasznie by musiała sie głodzic, z nia to byłby problem... ona tak ma
Wątpię... Jak wyżej napisałam, a wcale nie musiałam się głodzić, tylko rzeczywiście zdrowo odżywiać i ćwiczyć. Wygląd Beyonce (wielkie, szerokie uda przy wcięciu w talii) osiągam przez obżeranie się

parodia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując