2009-09-20, 01:26
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Wiecie co... chyba dopadło mnie to co niektóre z Was... czyli bezsenność! Jestem w szoku, bo mnie się to nie zdarzało nigdy! Nawet jak jest bardzo źle, to wtedy mam koszmary i ogólnie nie wysypiam się, a rano czuję się bardzo zmęczona, ale tak żebym nie spała to nowość.
Do tego powód mojego niespania jest bezsensowny i naprawdę nie powinnam na to tak reagować. Chodzi o to, że mam podpisać umowę z jakąś szkołą na zajęcia indywidualne dla faceta, który mieszka w moim mieście. Ale szkoła jest z drugiego końca Polski. To mnie akurat nie dziwi... się zdarza, że np. szkoła z Gdańska prowadzi zajęcia dla grup albo osób indywidualnych z Katowic. Chodzi o to, że umowa współpracy z tą firmą jakaś dziwna jest, bo np. nie ma daty zakończenia, informacji kto odprowadza podatek, nie ma uściśleń co do okresu wypowiedzenia itd. Przecież chodzi tylko o to, że muszę zadzownić do kolesia i powiedzieć, że wolałabym, żeby to pozmieniali i wtedy sobie wszystko podpiszemy. A mnie to spać nie daje, zestresowana jestem jak nie wiem, mam duszności. Reakcja nienormalna - to mało powiedziane
No to przyszłam do kuchni, parzę sobie właśnie ziółka i chyba pójdę poczytać...
Joyce, bądź silna, kochana! Niestety, trochę zgadzam się z Niuniuśką - wyjazd do rodziców to może nie być najlepsze wyjście. Ale to zależy od twojego punktu widzenia, nie od naszego. Jestem z tobą myślami!
Limonko, jestem usatysfakcjonowana z porannego posta i to bardzo Tak trzymać! A w spódniczce wyglądasz bardzo fajnie i masz absolutnie apetyczne nóżki No i ten płaski brzuszek! I'm impressed!
Mamrotko, co do bezy to kiedyś robiłam... Wyszła masakra ! Białko się ścięło i wyglądało to jak wielka jajecznica z jajek bez żółtek Moja rada jest taka: najlepszym przepisem na bezę jest kupno w cukierni 
Niuniska, tęskniłam za tobą! Bardzo mi przykro z powodu babci. Tutaj chyba nie ma dobrych słów, żeby Cię pocieszyć... Mam tylko nadzieję, że każdy kolejny dzień będzie dla Ciebie trochę łatwiejszy. 
---------
No nic... ide z tymi swoimi ziółkami do sypialni.
|