Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-20, 10:16   #491
ewurka
Wtajemniczenie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
rozumiem. mam o 10 lat młodsza siostrę i wiem ile rodzice muszą poświęcic dla dziecka. to nie chodzi o to, że uważam osoby, które nie chchą miec dzieci za gorsze!!! ja sama najpierw bardzo chciałam, a teraz myślę, że chcę teraz czas spędzić tylko z mężem. po prostu nie rozumiem jak można "z góry patrzeć" na osoby, które poświęcają się dzieciom. tak jak mówisz, kazdy ma prawo wyboru - jedni nie chcą mieć dzieci, a inni zrobią dla nich wszystko.
przyszedł mi do głowy pewien przykład: mój wujek ożenił się z bardzo fajną dziewczyna. miała wszystko: miłość, mieszkanie, pieniądze - tworzyli super parę. jak się potem okazało, "ciotka" nie chciała mieć dzieci. no i kilka lat po slubie pojechała na rehabilitacje gdzieś do jakiejś kliniki w Polsce. i... wróciła w ciąży. rozwiodła się z moim wujkiem i założyła rodzinę z tamtym. :/
no to faktycznie ciekawa historia....ja mam koleżanke, znajomych w sumie którzy czekali z dzieckiem, teraz nie mogą go mieć i przechodzą takie badania, że czują się jak króliki...strasznie mi ich szkoda ale z drugiej strony kto może przewidzieć jak ma skonstruowany organizm i co akurat w nim siedzi...ja mam 30 lat i każdy lekarz daje mi mocno do zrozumienia, że już pora!!!!! wcześniej nie było odpowiedniego kandydata a teraz czekam na to aż TŻ będzie gotów przyszły rok należy do nas

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora