Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-20, 10:32   #1161
Eggnogg
Zakorzenienie

Dot.: **Wątek miłośniczek ZARY**

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Jakie botki kupiłaś ? :P
Plaszczyk fajny, ale wydaje mi się długi. Wiesz zależy ile masz wzrostu, modelka pewnie koło 180 cm...
Kupilem te klamerkowo-cwiekowe, ktore sie Tobie nie podobaly Plaszcz fajny jest i ladnie wyglada na modelce. Ja niestety az taka wysoka nie jestem no i wiadomo... figura tez inna. Konczy mi sie nad kolanami troche.

Cytat:
Napisane przez la dra Pokaż wiadomość

Eggnogg, na te twoje motocyklowe ćwiekowe botki się ślinię oczywiście - ile płaciłaś, wydawało mi się, że widziałam u siebie po 3xx, a dziewczyny mówiły, że 299zł.

Co do płaszczyka to fajnie by było gdybyś zrobiła sama zdjęcie, bo na materiałach promocyjnych często gęsto wygląda to po prostu trochę inaczej , a sama się nad nim zastanawiałam jak go zobaczyłam w lookbooku, tyle, że u siebie jeszcze nie wypatrzyłam skubańca, tym bardziej ciekawość moja większa.
Powinny kosztowac 329/339zl. Wiem, ze kurs sie zmienia, ale wychodzi na to, ze przelicznik cen w Zarze to jakies £1=5/5,2 zl. Kosztowaly £65.

Ja sie wlasnie nie moglam zdecydowac, bo na fotkach wyglada slicznie, a na mnie juz niekoniecznie tak idealnie . Bylam na zakupach troche dalej niz zwykle jezdze i obawialam sie, ze w mojej "lokalnej" Zarze go nie bedzie, bo maja mniej asortymentu.

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Płaszczyk fajny
ja go ostatnio nie widziałam ale to moze dlatego że rozglądałam się głównie za czarnymi
Ja szukam dlugiego szarego i jakiegos kolorowego. Mierzylam tez limonkowy w Wallisie i jest za cienki, a kurtek jesiennych mam wystarczajaco duzo. Znalazlam jeszcze ladny w Karen Millen, ale jest za drogi A podoba mi sie bardzoooo.

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
fajny ten płaszczyk! pokażesz na sobie? aa no i jaka jest cena jeśli można wiedzieć?
Ha! Na zdjeciach Zarowych wiadomo, wyglada wszystko kuszaco. Jak na plaszcz w Zarze byl niedrogi, bo tylko £69, czyli cena jak w HaMie. Z tym, ze jakis rewelacyjnie cieply to on nie jest.

Cytat:
Napisane przez misiaczek187 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mąż sprawił mi na prezent wężowe kozaki Zary pewnie wiecie o których mowa płaskie długie za kolano 529zł I mam pytanko co będziecie do nich nosić ?? Ja jestem dość wysoko 173cm i one mi są zaraz za kolano ale mam bioderka więc spódnice odpadają
Ja moich jeszcze nie widzialam na zywo, wiec nie wiem jak beda sie trzymaly nogi i jak dlugie sa. To sa chyba te kozaki, ale pewnosci nie mam. Ja planuje do sukienek/spodnic/tunik/dzinsow. Okaze sie, jak dostane je w lapki

Edytowane przez Eggnogg
Czas edycji: 2009-09-20 o 10:38
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora