Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gwiazdka - wymianka świąteczna '09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-20, 11:42   #105
GLINKA121
Zakorzenienie

GG do GLINKA121 Send a message via Skype™ to GLINKA121
Dot.: Gwiazdka - wymianka świąteczna '09

Cytat:
Napisane przez Dorota 71 Pokaż wiadomość
No i super !!!
A kiedy losowanie?
Wszysko jest opisane na pierwszej stronie - strona jest edytowana i poprawiana na bieżąco

Brakuje mi 2 adresów Anita19800 i Barbianka /albo nie dostałam albo gdzieś się zawieruszyli w natłoku adresów / - więc poproszę

Mam prośbę do dziewczyn które mają mniej niż 100 oj co ja piszę nawet mniej niż 50 postów - dziewczyny pokażcie się pokażcie że istniejecie - zaglądnijcie na wizaż - napiszcie coś - pooglądajcie wątki koleżanek i zostawcie jakiś ślad - bo nawet nie będziecie wiedzieli komu robicie - nie wystarczy założyć wątek i pokazać co robicie /macie przecież blogi czy galerie / ale pokażcie że żyjecie życiem wizażu jak każda z nas a nie tylko wpadliście na chwilkę jak do piekarni po chleb czy bułki
Jeszcze raz chcę powtórzyć - samo założenie wątku o niczym nie świadczy /jedna z dziewczyn już chyba się o tym przekonała/ - trzeba żyć życiem wizażu - tak jak słowa piosenki "pojawiasz się i znikasz" - nie o to chodzi - ktoś powie /zresztą już było mówione/ nie mam czasu - nikt nie ma z nas czasu w nadmiarze ale coś za coś
Ale się rozpisałam - proszę o wyrozumiałość - dzięki
Miłego dnia
GLINKA121 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując