2009-09-20, 13:18
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Cytat:
Napisane przez Kicia8425
Hejka kochaniutkie 
U mnie dzis narazie spokojnie,nerwy sie jeszcze nie zaczely hihi i mam nadzieje ze nie zaczna 
Jakas taka wyciszona jestem
Alexa jest jest za co dziekowac 
Hihi no cos wiem o tym gadaniu Twojego meza hehe  Bardzo mily jest
Pepus to nie pozosaje mi nic innego jak zyczyc POWODZONKA kochana  !!! I trzymam mocniutko
A u mnie @ zbliza sie wielkimi krokami
Milutkiego dzionka kochane !!! mam nadzieje ze u Was tez tak cieplutko i slonecznie jak u mnie 
|
LOOOO matko Ciebie tez zagadywal On jak wpadnie w trans to gorzej niz Ja zna ,nie zna byle tylko pogadac sluze pomoca jak cos a teraz robie obiadek i murzynka bo wczorajsze zniknelo nawet nie wiem kiedy 
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------
Cytat:
Napisane przez Sensuel
alexa....widzę,że Ty się jakoś specjalnie nie stresujesz tym faktem,że może być kolejny synek  .Ja chyba też muszę wyluzować,ale nie wiem jak  ,za bardzo bym chciała jednak tą dziewczynkę 
|
Kurcze powiem Ci ,ze jak wczoraj bylam w Tesco i zobaczylam matke,szla sobie taka normalna ,zdrowa, dziewczyna kolo 30 z 3 normalnych,zdrowych dzieci a 4 wiozla w wozku to normalnie myslalam,ze zaczne ryczec a raczej wyc na srodku sklepu :frown: takie malenstwo a cale w aparaturze bylo,i w nosku i w buzi ,wenflony w raczkach i na czole i z boku taka aparatura ktora oddycha za to malenstwo,wiec pomyslalam,ze chyba jednak niewazne co byle bylo silne i zdrowe,fakt chcialabym miec coreczke,bo tak mi w sercu jakos dziwnie jak patrze na male dziewczynki ale jak wczoraj zobaczylam to malenstwo .....to wszystko w rekach Tego najwyzszego
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------
Cytat:
Napisane przez magrat83
Dzień dobry 
Ja dzisiaj coś nie jestem w humorze  pokłuciłam się z TZ, on próbuje coś zagadywać,ale nie chce mi się z mnim gadać  ja taka uparta jestem i jak on chce się godzić to ja unoszę się honorem  dzień chyba będzie do  czuję się zmęczona i najchętniej bym chyba całą niedziele przespała  do tego boli mnie brzuch i plecy  niech juz się ten dzień skończy 
|
Nie ma co sie wkurzac ja wiem,ze czasem sa te gorsze dni ale lepiej udawac ,ze wszystko jest ok moze sie humorek jeszcze Ci poprawi
|
|
|