Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-20, 13:18   #281
alexa1307
BAN stały

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Hejka kochaniutkie
U mnie dzis narazie spokojnie,nerwy sie jeszcze nie zaczely hihi i mam nadzieje ze nie zaczna
Jakas taka wyciszona jestem
Alexa jest jest za co dziekowac
Hihi no cos wiem o tym gadaniu Twojego meza hehe Bardzo mily jest
Pepus to nie pozosaje mi nic innego jak zyczyc POWODZONKA kochana !!! I trzymam mocniutko

A u mnie @ zbliza sie wielkimi krokami

Milutkiego dzionka kochane !!! mam nadzieje ze u Was tez tak cieplutko i slonecznie jak u mnie
LOOOO matko Ciebie tez zagadywal On jak wpadnie w trans to gorzej niz Ja zna ,nie zna byle tylko pogadac sluze pomoca jak cos a teraz robie obiadek i murzynka bo wczorajsze zniknelo nawet nie wiem kiedy

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
alexa....widzę,że Ty się jakoś specjalnie nie stresujesz tym faktem,że może być kolejny synek .Ja chyba też muszę wyluzować,ale nie wiem jak ,za bardzo bym chciała jednak tą dziewczynkę
Kurcze powiem Ci ,ze jak wczoraj bylam w Tesco i zobaczylam matke,szla sobie taka normalna ,zdrowa, dziewczyna kolo 30 z 3 normalnych,zdrowych dzieci a 4 wiozla w wozku to normalnie myslalam,ze zaczne ryczec a raczej wyc na srodku sklepu :frown: takie malenstwo a cale w aparaturze bylo,i w nosku i w buzi ,wenflony w raczkach i na czole i z boku taka aparatura ktora oddycha za to malenstwo,wiec pomyslalam,ze chyba jednak niewazne co byle bylo silne i zdrowe,fakt chcialabym miec coreczke,bo tak mi w sercu jakos dziwnie jak patrze na male dziewczynki ale jak wczoraj zobaczylam to malenstwo .....to wszystko w rekach Tego najwyzszego

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez magrat83 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja dzisiaj coś nie jestem w humorze pokłuciłam się z TZ, on próbuje coś zagadywać,ale nie chce mi się z mnim gadać ja taka uparta jestem i jak on chce się godzić to ja unoszę się honorem dzień chyba będzie do czuję się zmęczona i najchętniej bym chyba całą niedziele przespała do tego boli mnie brzuch i plecy niech juz się ten dzień skończy
Nie ma co sie wkurzac ja wiem,ze czasem sa te gorsze dni ale lepiej udawac ,ze wszystko jest ok moze sie humorek jeszcze Ci poprawi
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora