2009-09-20, 13:44
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Dot.: Pyskatkowa wymianka ciuchów. Rozmiary XS, S i M. Zapraszam :)
Na ramiączkach:
1. ciemnobrązowa bluzeczka na wiązanych, sznurkowych ramiączkach, kolor ciemniejszy niż na zdjęciu, rozmiar 12, krój a'la ciążówka - ściągnięta na biuście, szeroka w pasie- dla Izus90
2. elegancka, krótka srebrna bluzka, rozm S, 100% polyester
3. jeansowa, marszczona bluzka ze skrzyżowanymi na plecach ramiączkami, drobne kwiatuszki na przedniej stronie; rozmiarówki nie ma, ale małe S
4. zielona bokserka z nadrukiem i małym łańcuszkiem na biuście, rozmiar 11-13 (ponoć 146 - 158 cm, ale na mnie też jest dobra, a mam 165), nadruk ma podłużne pęknięcia, ale było tak od nowości 
5. niebieska bluzka na grubych ramiączkach, wzór przypominający jeans, za pewne S'ka, 95% polyester
6. przepiękna ciemnozielona bluzeczka na cienkich, regulowanych ramiączkach, u dołu koronka ładnie podkreśla biust!, rozmiar 36, 100% wiskoza. Bluzka miała malutką dziurkę na prawej piersi, zasyłam ją swego czasu zielona nitką, prawie nie widać, zwłaszcza, że zaraz nad marszczeniem (zdjęcie)
7. czarna, króciutka bluzeczka złożona z 2 części - halka i na nią czarna koronka z różami, rozmiar XS
8. czerwono-złota koronkowa bluzka z dużym, wyciętym dekoltem i małą kokardą pod biustem, ramiączka na gumkach, rozmiar uniwersalny
Edytowane przez pyskatka89
Czas edycji: 2009-10-12 o 19:15
|
|
|