Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dla Kkknnn - miała być Charlize...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-20, 14:07   #25
Moccari
Wtajemniczenie

Dot.: dla Kkknnn - miała być Charlize...

Cytat:
Napisane przez elly2 Pokaż wiadomość
Makijaż subtelny, delikatny - idealnie pasujący do Twojej urody...

Kreseczka nadaje charakteru. Jest pięknie. A Ty w nim wyglądasz bosko i uwaga! stwierdzam, że wcale nie jesteś podobna do p. Theron !

Bo krótko mówiąc jesteś od niej milion razy ładniejsza Przede wszystkim naturalna...

Mówiłaś, że Twoja twarz wcale nie jest taka idealna, teraz ją widzę w świetle dziennym i ekhm ! muszę na Ciebie nakrzyczeć boś mnie okłamała

Cere to masz marzenie...jak u prawdziwego aniołka

Jednym zdaniem - Piękny makijaż, pięknie wykonany na pięknej kobiecie...czy czegoś trzeba więcej...
Kochana, cerę mam tu pomazaną fluidem i korektorem i pudrem, co tylko pod rękę wpadło - mam dużo plamek i popękane naczynka czego tu naszczęście nie widać I chyba właśnie to Charlize jest bardziej naturalna niż ja

Czego trzeba więcej? Twojej buźki na MM

Dziękuję

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Napisane przez ferguusson Pokaż wiadomość
ah! Kocham moja Charlize
A ja przekocham moją Królewnę

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez maraqjowa Pokaż wiadomość
Piękny, subtelny makijaż a podobieństwo ogromne! Gdybyś ustawiła fotki w innej kolejności i nie oddzieliła zbliżeniami oka siebie od Charlize, to nie wiedziałabym ile jej fotek dałaś! Brawo
Dziękuję

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez atilda Pokaż wiadomość
Piękna jesteś i podobna do Charlize-w tym makijażu wyglądasz świeżuśko, po prostu super!
Dziękuję

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Mloda Pokaż wiadomość
Podobienstwo jest niesamowite .
Makijaz jest sliczny, Ty wygladasz slicznie. Swiezo, promiennie, ale nie mdło. Bardzo mi sie podoba
Dziękuję

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Nonah Pokaż wiadomość
O Boże, Ty nawet wyglądasz jak Charlize! To już nie makijaż, to stylizacja... Coś pięknego!
Tak, uwielbiam stylizacje
Dziękuję

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
Można by Cię z Charlize pomylić. Jesteś śliczna i chyba charlize ma w Polsce swojego sobowtóra
Makijaż apetyczny wielce.
Dziękuję

Moccari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując