2009-09-20, 15:47
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: WYprowadzka na studia :)
Heh z czajnikie to miałyśmy śmiesznie, ustaliłyśmy, że bierze go dziewczyna, która swoje rzeczy zawoziła w pt po południu, a my w pt rano wstałysmy i aby napić się kawy musiałyśmy grzać wodę w garnku
O nie wiem, wydaje mi się, że najważniejsze jest to, aby każdy dbał o czystość wokół siebie, wtedy będzie względnie czysto i jak każda zadba by było czysto i posprząta po sobie będzie git. Ze mną jest tak, że jak jestem u siebie w domu to jakoś mi się nie chce, ale np. gdy tylko zostaję sama w domu, ktoś ma przyjść to posprzątam i zaganiam brata do pomocy, jak przezten weekend. Gdy gdzieś wyjeżdzam wstyd mi, żeby koło mnie było brudno i sprżatam, więc mam nadzieję, że nie dopadnie mnie leń i nie będę sprawiała problemów dziewczynom, a one mi. Teraz jak sprzątałyśmy to każda znalazła jakieś zajęcie i wysprzątałyśmy wszystko. Najgorsze jest to, że we mnie budzi się jakiś taki mały dowódca, ale jakoś nie zauważyłam, żeby to przeszkadzało kol, nawet pytały się mnie co jeszce zrobić. Wszystko zależy od podejścia do ludzi.
|
|
|