2009-09-20, 21:22
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesienią zaczyna się szkoła - nasz berbeć do nas "Mamo!" zawoła (IX - X 2009)
Cytat:
Napisane przez DDosiek
My tez Nadii dajemy mleko w butli czasami. Przynajmniej moge sie wyrwac pozałatwiać swoje sprawy. No i w nocy z półtoragodzinnego seansu karmiąco-usypiającego robi się pół godziny. Tylko po butli zawsze ulewa. Nawet jak odbeknie. Mija nawet kwadrans i chluścik. Nieduży, ale zawsze.
To ile maił Twój synuś jak sie urodził?
Ja musze odebrać pas od ciotki, bo zaczyna mnie denerwować ta fałdka na brzuchu. Noszę wyższe spodnie, żeby ją wepchnąć w środek
Piękne zdjęcia. Robiliście profesjonalną sesję? jak było?
|
Zdjęcia były robione u nas w domku. Mąż psiapsiułki - Katarzynki, jest fotografem, więc połączyliśmy odwiedziny razem z sesją
Ja dzięki butelce ciągle urywam się z domu i zostawiam chłopaków samych Mąż nawet małego przewija W piątek miałam cc, w poniedziałek wyszłam ze szpitala, a w czwartek już uciekłam z domku na 4h do mamy W piątek byłam u fryzjera. Zaczynam odżywać po ciąży. Wczoraj byliśmy na pierwszym spacerze Dobrze, że jest taka piękna pogoda
Mały ważył 2990g, ale nie o wagę chodzi tylko o stan w jakim był po porodzie. Podduszony biedaczek na nic nie miał siły, tylko spał, nie jadł, nie płakał.
|
|
|