Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Michaelowa Nibylandia VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-21, 00:43   #4770
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge
Dot.: Michaelowa Nibylandia VII

no więc po kolei była slaba oranizacja ale ogólnie chol3rnie dużo emocji, My z Kathriną ryczałyśmy 2krotnie
1.występy rozpoczął gościu grający na saksofonie Thrillera
2.potem był występ 16letniego chlopaka nie pamiętam jego imienia chyba Hubert i zaśpiewał 2 piosenki Majka, żałujcie, że nie słyszałyście jak chłopak śpiewa Human Nature wyszlo mu tak genialnie że gdybyście zamknęły oczy mogłybyście uwierzyć że to Majkol aż z Kasią patrzyłyśmy po sobie wrażenie ogromne, Billie Jean już troszkę gorzej ale za to odtańczył choreografię genialny od 3 lat jest fanem Majkola
3. Inscenizacja teledysku The Way You make me feel dosłownie, ale gościu obronił się tylko solówką z tym układem co Majk w tym deszczu czy asfalcie bzykanie ulicy te sprawy (Tatianę grala rozneglizowana panienka az mi zimno było jak na nia patrzyłam) - Kathrina w tym czasie wyszła porozmawiać przez telefon
w miedzyczasie gadały babki i koleś uczył dzieci tańczyć układu (fragmentu) z Dangerous
4. Potem wystąpił kwartet z saksofonistą, który otwierał imprezę i zagrali Man in the Mirror i Another Part of me, na MIM się z Kasią zryczałyśmy na APOM tańczyłyśmy i spiewałyśmy
i tu dochodzimy do finału zaraz go opiszę

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Kasia nie rycz już bo ja tu opisuje

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

FINAŁEM BYŁ WYSTĘP KASI Polskiego sobowtóra Majkola i był genialny 1 piosenka Jam z playbacku ale choreografia super, druga piosenka Billie Jean z perfect Moonwalkiem life, potem speechless i another part of me również life, Thriller z tancerzami z ROMY z plabacku - genialny kolo jeden miał pajęczyny na twarzy

a potem nastąpiła uczuciowa masakra bo na scenie razem z Polskim Majkelem śpiewaliśmy Heal The world dwa razy - wszyscy ryczeli, dosłownie, Kasia się rozmazała ale zmacała cycki Majkela, ja tylko sie o nie otarłam potem było przytulanmie się foty, płakanie, przytulanie, całowanie i oczywiście

I LOVE U MORE