Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne nasze Szkraby przywitały swoje Mamy!!! - Lipcowo-Sierpniowe Słoneczka 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-21, 05:56   #1807
eleeri
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne nasze Szkraby przywitały swoje Mamy!!! - Lipcowo-Sierpniowe Słoneczka

Pierwsza ?

Moje dziecko budzio mnie 4 razy + teraz rano o 6.30
przez powietrze w brzuszku za mało wypija mleka i za wcześnie mnie budzi - w nocy nosiłam go po 20 min. po każdym karmieniu, juz padałam a on nic
a w brzuchy aż bulgotało

Cytat:
Napisane przez Tulipfever Pokaż wiadomość
Wybacz, ze dopiero teraz odpisuje- wycieram do czysta malzowine; do srodka uszka nic nie wkladam.
Dzięki

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
W kazdym?ale ma spust... ale taka pełna czy tylko "kleksik",
bo takie posrywanko to by mnie nie urzadzalo.Raz, i codziennie a konkretnie byloby idealnie
nie wiem bo nawet nie zaglądałam do małża, radził sobie sam
w każdym razie w ostatniej była duża kupa

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
ja też dzisiaj zostawiłam Bartka małżowi żeby się nim zajął ... wracam, a Oni śpią ... solidarnosć siusiaków

z Bartka też taki zmarzluch ,,, ma to po mamusi, bo tatuś zawsze jak kaloryfer goracy

mój pewnie też ma po mnie

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Poza tym u Nas wszystko super Zuza rozwija się pięknie, jest wesołym, pogodnym Okruszkiem Ciągle rozmawia, opowiada i guga sobie Wczoraj pierwszy raz została sama z dziadkiem na 2 godziny, bo Mama z Babcią pojechały na aerobic w basenie Powiem Wam że tak mnie ta woda odprężyła, że mogłabym codziennie się pluskać Od razu człowiek ma lepszy humor...no a Dziadek spisał się na medal

Jeśli chodzi o spanie to nie jest u Nas źle...Mała zasypia o 22 a od jakiegoś czasu budzi się raz ok 4...a później śpi do 6

Uciekam już do łóżka bo za Nami ciężki dzień...jutro na pewno się odezwę...mam wizytę w sądzie...idę z papierami...trzymajcie kciuki żeby wszystko gładko poszło

Buziaki Mamuśki i Maluszki

P.S. Dodałam nowe zdjątka Małej jeśli któraś miałabym ochotę zobaczyć mojego Małego Skarba
no to kwiatek za dziadka , że się spisał

zazdroszczę spania i gratuluję bioderek kciuki oczywiście trzymamy
wszystkie 4

---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------

Zdjęcia śliczne, Zuzinka słodziutka
pierwsze zdjęcie piękne, ale wózek ... zajefajny z własna rejestracją
gratuluję pomysłu

http://suwaczki.maluchy.pl/li-38235.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72900.png

eleeri jest offline Zgłoś do moderatora