Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-21, 07:17   #543
eniggma
BAN stały

Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Jak mu tam coś dynda to pewnie tak. Ale lekarze wolą za wcześnie nie mówić, bo ich potem w razie błędu rodzice sądem straszą.
[/COLOR]
[/COLOR]
Ale masz fajnie.
A ja ciągle się boję, co będzie widać w pt. na USG.

Jeśli liczyć ciążę wg pierwszego USG to w pt. będzie dopiero 6tyg. i 1 dzień, a już wyczytałam w necie przypadki że i wtedy nic nie było widać...

Mogłaby się mała uparta cholera pokazać. Jeśli jest...

A mnie muli dziś. Już mnie wczoraj muliło, miałam cegłę na żołądku. Dziś to samo. Nie cofa mi się, ale ciąży... jakbym się przytruła...

Co prawda żadna to nowość, bo mam nadwrażliwe jelito, więc takie muły miewam często. Ale te jelitowe są krótsze, trwają chwilę i mijają... A te nie bardzo.
moim zdaniem będzie juz w piątek fasolke widać ja widziałam juz swoje fasoleczki dwa razy. w 5 tygodniu jakoś pierwszy raz tzrymam kciuki

mnie tez mdli jakoś dzisaj

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez yolanda9 Pokaż wiadomość
Mysia1234 się chyba pomyliła...bo mamusią majową chyba nie jest skoro to już 16-ty tydzień (w podpisie) Dlatego już chciałaby znać płeć

Ale miałam dzisiaj akcję z rana... Wstałam jak zawsze o 5.30, poszłam do kuchni herbatkę sobie zrobić... i jak mnie chwyciło...mroczki przed oczami, błędnik zwariował, oblał mnie momentalnie pot... pobiegłam do toalety i cała akcja zakończyła się myślałam , że umieram Masakra ... ale to chyba dobrze wróży... w ogóle to dzisiaj obudziłam się z temperaturą 37 stopni...a ja miewam zazwyczaj 36, 7- 38, 8

Ratuję się suchymi bułeczkami
ja to bym chciała zeby u mnie się skończyło bo jak tak mdli cały dzien to jeszcze gorzej jest
eniggma jest offline Zgłoś do moderatora