2009-09-21, 07:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Cytat:
Napisane przez yolanda9
Mysia1234 się chyba pomyliła...bo mamusią majową chyba nie jest skoro to już 16-ty tydzień (w podpisie)  Dlatego już chciałaby znać płeć 
|
Ach... znaczy pomyliła wątki. To wiele wyjaśnia. 
Cytat:
Napisane przez yolanda9
Ale miałam dzisiaj akcję z rana...  Wstałam jak zawsze o 5.30, poszłam do kuchni herbatkę sobie zrobić... i jak mnie chwyciło...mroczki przed oczami, błędnik zwariował, oblał mnie momentalnie pot... pobiegłam do toalety i cała akcja zakończyła się  myślałam , że umieram  Masakra  ... ale to chyba dobrze wróży... w ogóle to dzisiaj obudziłam się z temperaturą 37 stopni...a ja miewam zazwyczaj 36, 7- 38, 8
Ratuję się suchymi bułeczkami 
|
Smacznego.
Współczuję "haftowania". 
Ja mam cały czas wyższą temp. Zawsze skacze w II fazie cyklu, a teraz mi się taka trzyma od 26go sierpnia...
Moje ciało się gotuje. Znajomi się śmieją, że mogę robić za grzejnik, mąż mówi, że parzę.
Mnie było wczoraj jakoś słabo, tak w południe. Położyłam się, mąż przyszedł spytać jak się czuję i orzekł, że jestem blada. Zasnęłam i trochę mi przeszło...
Dziś sobie fluida walnęłam, żeby się w oczy nie rzucać. 
---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------
Cytat:
Napisane przez eniggma
moim zdaniem będzie juz w piątek fasolke widać   ja widziałam juz swoje fasoleczki dwa razy. w 5 tygodniu jakoś pierwszy raz  tzrymam kciuki 
|
To u mnie w 5 właśnie nie było nic...
Czas edycji: 2009-09-21 o 07:21
|
|
|