Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Seks i religia
Wątek: Seks i religia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-21, 08:04   #203
MdM
in love with life

Dot.: Seks i religia

Cytat:
Napisane przez dwudziestka Pokaż wiadomość
Powiem tak, podtrzymuję to co pisałam wcześniej, tak to właśnie widzę i czuję. I nawet w narzucaniu swojego poglądu nie czuje się winna, bo wiem, że mówię prawdę. Nie mnie osądzać oczywiście Wasze wybory, ale chcę żebyście naprawdę dobrze przemyślały swoje decyzje np. o seksie przed ślubem. Wy, które to przeczytałyście i inne dizewczyny, które jeszcze ten wątek odwiedzą. Może moja wypowiedź zaowocuje w którejś z Was, rozjaśni jakieś problemy.
Nie ukrywam, że bardzo wierzę w Boga. Po prostu wiem, że jest - i warto dla niego żyć. Co do wypowiedzi dziewczyn co stanie sie z nami po śmierci. Każdy człowiek ma ciało i duszę. Ciało zgnije, zostanie zjedzone rpzez robaki, czy tez spalone, ale to takie nieistotne... Dusza grzesznika pójdzie na Sąd, a sprawiedliwego do Nieba. Tak wierzę i wiem, że tak jest!

Pozostaje mi życzyc Wam powodzenia i mądrości i roztropności, a także wiary!!! : )
Wiesz... takie posty mnie smiesza. Szanuje ludzi, ktorzy wierza, ale jesli ktos probuje przekonywac w tak prymitywny sposob, to sie jedynie na smiech naraza.
MdM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując