2009-09-21, 08:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Falszywi przyjaciele z naszej klasy pisza najmilsze komentarze :D
Cytat:
Napisane przez niczka87
A jeszcze co do naszej-klasy to mnie generalnie śmieszą nisamowicie teksty typu 'ale ładnie wyszłaś', "ale ślicznie", "bosko wyglądasz" szczególnie od ludzi, z którymi mam niemalże zerowy kontakt. Nie mówie, że tego typu teksty w każdym przypadku są nieszczere, czy pisane tylko po to, aby skomentować fotkę i żeby dana osoba odwdzięczyła się tym samym, ale wydaje mi się, że często tak właśnie jest. Niech więc żyje pucowanie się! (hehe jouk) Reasumując... komentarze są tam często przesłodzone. Pytanie tylko: po co to? ;|
|
Bo dla nie których prawda jest bolesna Jak ktoś napisze wyglądasz jak , brzydko, nie pasuje Ci, zmień scenerie bo ta ściana zrobiła się nudna itp. to w większości komentarz zostanie usunięty a adresat śmiertelnie się obrazi i jeszcze w odwecie nam napisze co o nas myśli - a tego sie wiekszość też boi No cóż nie którzy sami oczekują słodzenia. Pomijam już fakt, ze przyjaźń powinna opierać się na szczerości Tylko jak ktoś ma 500 znajomych to ile ma takich prawdziwych, bliskich przyjaciół wsród nich? 1-10?
|