Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Falszywi przyjaciele z naszej klasy pisza najmilsze komentarze :D
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-21, 08:42   #8
sine.ira
BAN stały

Dot.: Falszywi przyjaciele z naszej klasy pisza najmilsze komentarze :D

Cytat:
Napisane przez uleule Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny!
Od pewnego czasu coraz bardziej sie od wszystkich oddalam, bo mam juz dosc falszywych przyjaciol, wysluchiwania plotek, zozdrosci ,wiecznych pretensji, dogryzania, hamstwa, ktore tak bardzo triumfuja wsrod mojej rodziny i przyjaciol, oraz w obecnym swiecie.
czy Was nie meczy ta cala falszywosc, bo mnie bardzo, wrecz sobie z tym nie radze, a jak Wy sobie radzicie?
Wytłumacz mi jak to się ma do tytułu wątku Nie widzę związku.
W ogóle nie wiem też po jaką cholerę zakładacie sobie konta w tym portalu, a potem psioczycie, że tam całe zło tego świata. Nie żebym chciała bronić n-k, bo nigdy tam konta nie miałam i mieć nie zamierzam, ale po prostu dziwi mnie takie podejście, bo spotykam je dość często, zwłaszcza ostatnio. Marudzą, narzekają, a konta stamtąd nie usuną
A co do fałszywych ludzi i sztucznie słodkich relacji. No jacha, że jest takich wielu, a radzę sobie z nimi tak, że zrywam kontakt, a jak jest to niemożliwe (np. w pracy), to ograniczam go do niezbędnego minimum. A przede wszystkim staram się nie plotować i nie rąbać ludziom tyłka wiedząc, że jak z kimś kogoś obgaduję, to ten ktoś na bank obgada mnie z kimś innym. Poza tym - a niech gadają byle tylko nie przekręcali nazwiska
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując