Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jakie dodatki do White One 176 ???
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-21, 10:00   #204
justys
Raczkowanie

Dot.: Jakie dodatki do White One 176 ???

Cześć Dziewczyny,
To moja pierwsza wiadomość na forum. Jestem tu nowa Ja również jestem szczęśliwą posiadaczką modelu 176 Suknia zamówiona i za 5 miesięcy będzie do odbioru

Cytat:
Napisane przez giovannina Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
moj slub dopiero za rok, ale tydzien temu kupilam suknie w1 176 w komisie gdyz mnie zauroczyla, mimo ze to wogole nie byl moj typ, myslam o czyms wiekszym
jestem niska 160 i nie z chudych, zatsanwaim sie czy nad 2 rzeczami czy ubieraz kokarde do sukni i jaki welon, jeszcze mam duzo czasu i decyzji nie podjela ale juz ma roztereke czy welon hiszpanski czy dluga mgielka
duzo sie pisze o kolorach ecru, perlowy, zlama na biel smietanka,, ivory, czy to oznacza ze nasza suknia wystepuje przynajmije w 2 kolorach? moja jest perlowa a wasze?
W salonie w którym zamawiałam suknię Panie powiedziały, że sukienkę można zamówić w kilku kolorach, mianowicie:
1. śnieżnobiały
2. złamana biel/naturalna biel/perłowa biel/śmietankowa (to są różne określenia tego samego koloru - Panie z salonu powiedziały, że używają tych określeń zamiennie)
3. ecru
4. szampański

Mierzyłam suknie w kolorze śmietanki i śnieżnobiałą i ostatecznie zamówiłam śnieżnobiałą, bo w takim odcieniu czułam się najlepiej oraz doszłam do wniosku, że nie będe miała później problemu z dobraniem butów i koszuli dla Narzeczonego w odpowiednim odcieniu. Dowiedziałam się również, że większość koronkowych sukni z kolekcji W1, Pronovias czy La Sposa zamawiana jest w kolorze śmietanki i z tego co czytałam w tym wątku to większość z dziewczyn ma właśnie suknię w odcieniu śmietanki.

Mam natomiast pytanie do Was: czy orientujecie się w rozmiarach hiszpańskich? Ja mam wpisane na zamówieniu rozmiar 38 i to jest rozmiar, który noszę na codzień. Czy to oznacza, że na metce będę miała rozmiar hiszpański 42 (jedna z dziewczyn tak pisała)?
justys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując