Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-21, 10:59   #1303
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
hanjah ja ci powiem z wlasnego doswiadczenia ze wole nie mierzyc temp z tego wzgledu ze zawsze co rano denerwowalam sie przed mierzeniem i w glowie ciagle mysl-bedzie w koncu ten skok czy nie bedzie??? i czekalam,czekalam,czekala m....a teraz powiedzialam sobie-koniec z mierzeniem i faktycznie jest latwiej bo sie nie mysli o tym

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

a powiedzcie mi gdy macie owulacje to bola was piersi???tzn nie tak bardzo ale przy dotyku...
mnie pod wieczor tak rwal prawy jajnik ale nie wiem czt to to...bo nigdy nie czulam bolu jajnika przy owulacji takze sama juz nie wiem...
Mnie przed owu to ewentualnie bola jajniki lub czuje takie dretwienie a piersi najbardziej bola w 2-3 dni po skoku tempki nawet przed okresem mnie tak nie bola jak wlasnie wtedy po owu!
Cytat:
Napisane przez dawcia Pokaż wiadomość
hej dziewczyny to ja zakoncze tydzien dobra wiadomoscia

JESTEM W CIAZY

ciesze sie niesamowicie . jestem najszczesliwsza kobieta pod sloncem mowie to jednak tylko wam bo jeszcze z mezem chcemy to zachowac dla siebie poczekamy jeszcze troszke. jestem w 2 tygodniu wiec same wiecie troszke sie martwie aby wszystko bylo w porzadku .

pozdrawiam was bardo serdecznie i zycze owocnych staran
No to gratulacje u nas na drugim watku tez sie juz 2 ciaze posypaly ja chce byc nastepna
Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
dziekuje

niutek ja nie chce sie wymadrzac ale sila psychiki odgrywa bardzo duza role(bynajmniej u mnie) jak juz kiedys pisalam cykle mam baaardzo nieregularne odkad zaczelismy starac sie o maluszka, cykl kiedy tak na maxa chcialam zajsc w ciaze i non stop o tym myslalam wynosil 69 dni (wszystkie cykle byly oparte na pomiarze temperatury)
potem juz troszke wyluzowalam ale kolejne cykle wynosily ok 45 dni i 41 ten ostatni,teraz( powiedzialam sobie koniec z tym bo sie wykoncze i nie uwierzycie ale w 14 dniu cyklu mialam owulacje(wiem pomimo tego ze nawet nie mierzylam temperatury bo stwierdzilam ze jak mierze to tylko czekam na ten nieszczesny skok i obsesyjnie o tym mysle) od piatku piersi bola mnie masakrycznie no i mialam duzo sluzu....teraz raczej bialy z polaczeniem sucho. tylko na moje nieszczescie juz wlacza mi sie myslenie po owulacji-udalo sie czy nie???
proboje sie czyms zajac by o tym nie myslec
dokladnie psychika jest niesamowita ja zawsze mialam okres co 28-29 dni, jak w zegarku, chyba ze bylam chora lub jakies antybiotyki to roznie bylo! A odkad sie staramy to mam w kratke-gdzies skrocily mi sie cykle same zobaczcie:
I - 24 dni (ale tu byla sesja i kuracja antybiotykowa)
II - 28 dni
III - 29
IV - 29
V - 29
od czerwca slub i staranka i mamy:
VI - 24 dni
VII - 29
VIII - 27 dni
ostatni cykl VIII/IX - 25 dni

Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora