2009-09-21, 10:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
Napisane przez Anielllka
Limonka dzięki za przywitanie  – i mam nadzieje ze po tym kursie przedstawisz nam tu jakieś podstawy przy rurze. Sama bym bardzo chętnie na takie coś poszła  . W Anglii są kurs tańca i całego zachowania Ala dita von teese – oba to dopiero seksowna babeczka jest. 
|
Czytałam o tym ostatnio w "Twoim stylu". Fajna sprawa. Mam nadzieję, że jak wszystko przywędruje w końcu i do nas.
Cytat:
Napisane przez blokerka
popijam sobie poranną kawkę (Sati czekoladowa - spróbujcie  )
|
Mmmm... Brzmi apetycznie. Trzeba będzie zapolować na to cudo przy najbliższych zakupach 
Cytat:
Napisane przez blokerka
Ostatnio mam problemy z gardłem, więc nie wiem jak dzisiaj będzie wyglądać mój wkład w zajęcia... To nawet nie jest chrypka tylko jakieś dziwne przeziębienie. Mam okropny kaszel - aż mnie całe oskrzela bolą, lekki katarek, prawie zero gorączki i okropny ból gardła. Bu.
|
Bidulka Virginia ma rację: spróbuj się ratować jakimiś domowymi sposobami. U mnie bezbłędnie działa mleko z miodem (chociaż nienawidzę go z całego serca ).
Życzę dużo zdrówka 
Cytat:
Napisane przez blokerka
Idę teraz zerknąć na MSD czy może Limonki tam nie ma nowej i zmykam 
|
Wczoraj wrzuciłam dwa zestawy z weekendu- troszeczkę boho. Ciekawa jestem czy Ci się spodobają 
Cytat:
Napisane przez virginia
O kurczę, Limonko, Ty to wiesz, jak podkręcić temperaturę na wątku  . Afrodyzjak i taniec na rurze w jednym poście i sukces gwarantowany  .
|
Przecież wiesz, że jestem monotematyczna 
Cytat:
Napisane przez virginia
To prawda, ja też uwielbiam serię Tutti Frutti, zresztą też kiedyś tu o niej pisałam i polecałam. Ja mam właśnie mus mango z brzoskwinią. Ale reszta też jest świetna. Miałam kiedyś peeling karmel i cynamon - ten to miał dopiero obłędny zapach  .
|
Dokładnie taki mam zapach- w pracy orzekli, że pachnę wyjątkowo apetycznie 
Z serii "Rozmowy w biurze"
Ja: (czytając maila od koleżanki z różnymi złotymi myślami): Ej! Słuchajcie! To jest dobre! Żeby zostać w jakiejś dziedzinie ekspertem trzeba popełnić wszystkie możliwe błędy...
Mr Szef: O Limonka! To już jesteś bliżej niż dalej!
Taaa...
|