Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-21, 11:52   #1255
BogaczKa22
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2

... I jeszcze raz do Dukanka22 odnośnie Twoich wątpliwości co do smażenia bez tłuszczu. Wszystkie nasze potrawy bez tłuszczu należy smażyć na teflonowej patelni (jeśli ktoś ma inne i udaje się na czymś innym to piszcie). Mięsko natomiast, ja osobiście, smażę na patelni grillowej, którą mi mężuś specjalnie zakupił na okazję mojej diety

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez betii5 Pokaż wiadomość
gratuluję,u mnie trochę inaczej po 1,5 tygodnowym zastoju,a nawet przyroście ok.2kg,ale to pewnie związane z@,dziś ubyło mnie 0,3kg cóz za radość.Wiesz wiem że to niedorzeczne,ale z moich obserwacji wynika że ja chudnę w dniach p/w i zauważyłam też że właśnie ostatnio nie maiłam apetytu i mało jadłam a wczoraj jadłam dużo ,chyba coś w tym jest że czym więcej się je tym lepiej się chudnie ,co Ty na to?Czy też tak masz?
Wiesz, chyba na to nie ma reguły, bo akurat wczoraj jadłam umiarkowanie dużo, jakoś nie miałam ochoty, a i niektóre rzeczy już mi się znudziły

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Napisane przez neitka Pokaż wiadomość
A ja ten chlebek z Twojego przepisu robię w mikrofali - na pewno wychodzi mniej chrupki niz z piekarnika, ale ja swój piekę na 500 W 5 minut. Polecam spróbować. W kryzysowo-głodowej sytuacji 5 minut może uratować życie... albo kilogram

Ekhm, Ekhm...
U mnie pierwszy dzień III fazy
W kryzysowej sytuacji...

... Ależ zazdroszczę Ci, że już jesteś na III

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Didier Pokaż wiadomość
tak dziekuje, wiem ze sen jest wazny ale ja moze i sie jutro wyspie ale co z tego jak waga i tak nie ruszy, wlasnie mi sie ponadplanowa @ konczy a we czwartek oczekuje planowej @ i nie mam watpliwosci ze nadejdzie, i tak w kolko
Jak to, za 4 dni kolejna @ ???

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora