2009-09-21, 11:52
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2
... I jeszcze raz do Dukanka22 odnośnie Twoich wątpliwości co do smażenia bez tłuszczu. Wszystkie nasze potrawy bez tłuszczu należy smażyć na teflonowej patelni (jeśli ktoś ma inne i udaje się na czymś innym to piszcie). Mięsko natomiast, ja osobiście, smażę na patelni grillowej, którą mi mężuś specjalnie zakupił na okazję mojej diety
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------
Cytat:
Napisane przez betii5
 gratuluję  ,u mnie trochę inaczej po 1,5 tygodnowym zastoju,a nawet przyroście ok.2kg,ale to pewnie związane z@,dziś ubyło mnie 0,3kg cóz za radość   .Wiesz wiem że to niedorzeczne,ale z moich obserwacji wynika że ja chudnę w dniach p/w i zauważyłam też że właśnie ostatnio nie maiłam apetytu i mało jadłam a wczoraj jadłam dużo ,chyba coś w tym jest że czym więcej się je tym lepiej się chudnie ,co Ty na to?Czy też tak masz?
|
Wiesz, chyba na to nie ma reguły, bo akurat wczoraj jadłam umiarkowanie dużo, jakoś nie miałam ochoty, a i niektóre rzeczy już mi się znudziły 
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------
Cytat:
Napisane przez neitka
A ja ten chlebek z Twojego przepisu robię w mikrofali - na pewno wychodzi mniej chrupki niz z piekarnika, ale ja swój piekę na 500 W 5 minut. Polecam spróbować. W kryzysowo-głodowej sytuacji 5 minut może uratować życie...  albo kilogram
Ekhm, Ekhm... 
U mnie pierwszy dzień III fazy 
|
W kryzysowej sytuacji... 
... Ależ zazdroszczę Ci, że już jesteś na III 
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------
Cytat:
Napisane przez Didier
tak dziekuje, wiem ze sen jest wazny ale ja moze i sie jutro wyspie ale co z tego jak waga i tak nie ruszy, wlasnie mi sie ponadplanowa @ konczy a we czwartek oczekuje planowej @ i nie mam watpliwosci ze nadejdzie, i tak w kolko 
|
Jak to, za 4 dni kolejna @ ???
|
|