|
garnier, iwostin, dax,essence, fire me up
nieaktualne!
Witam ponownie 
Moje zasady:
1. Wysyła ten, kto ma mniej przekupek lub mniej % pozytywnych
2. Jeśli chodzi o sposób wysyłki tj, data, priorytet czy też nie - możemy się dogadać. Preferuję priorytet bo rzadko bywam w domu )
3. Odpisuj u mnie - ja będę odpisywać u Ciebie
4. Nie odmieniam się!
5. Jeśli coś ci się spodobało proszę podaj nr/nazwę rzeczy/ew.link
6. W chwili obecnej mam malutko czasu (szkoła, praca) Więc wymianki będą utrudnione - jednak mam nadzieję się dogadać
UWAGA: od momentu kiedy wymienimy się adresami - NIE UZNAJĘ TŁUMACZEŃ zgubiłam, zapomniałam, muszę zrezygnować.
Proszę mnie również nie zwodzić przez więcej niż tydzień (cierpliwość kończy mi się szybciej od wybryku pewnej wizażanki która sukcesywnie zapomina o wysyłce przez ponad miesiąc- POZDRAWIAM)
Jeśli wyślę Paczkę takiej Pani, która z NASZEJ umowy się nie wywiąże to musi niestety do mnie wrócić (ja wywiązałam się z umowy i nie mam zamiaru ponosić konsekwencji).
Jeśli wymianka nie dojdzie do skutku z TWOJEJ winy: *wystawiam negatywa - w przypadku gdzy zapomnisz, nie wyślesz itd. (nie dostanę nic)
będę czekać na paczkę dłużej niż dwa tygodznie (chyba że okażesz mi dowód nadania i będzie to wina poczty nie Twoja - wtedy czekam) lub
gdy nie wywiążesz się z umowy (bo zgubiłaś, zepsułaś itd.) i nawet nie odeślesz mi mojej paczki
*neutrala - w przypadku gdy nie wywiążesz się z umowy (zrezygnujesz z powodu czegoś a już wcześniej się wymieniłyśmy adresami a Ty odeślesz mi moją paczkę
*POZYTYW wystawiam zawsze gdy widzę że wizażanka jest uczciwa! Nawet jeśli coś mi nie odpowiada po "wypróbowaniu" itd. wystawiam i może znajdzie on nowego nabywcę - nie mam z tym problemów.
Problemy mam z niekonsekwentnymi w swoich działaniach wizażankami..
Dlatego mogę się robić upierdliwa, za co przepraszam :P
Zdjęcia na życzenie 
Edytowane przez awunia
Czas edycji: 2010-02-07 o 19:39
|