Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-21, 14:10   #1277
cocci
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2

Cytat:
Napisane przez NiKaNu Pokaż wiadomość
a ja właśnie wygrała małą bitwę w pracy. mimo, że oblewaliśmy zaręczyny koleżanki nie pokusiłam się na żadne z 5-ciu rodzajów ciast, ani na słodzoną kawę. nawet specjalnie mnie te rarytasy nie kusiły, mimo, że slodycze uwielbiam. mam tylko nadzieje, że ta wytrzymałośc utrzyma się nieco dłużej
klask i:
Cytat:
Napisane przez _kasiulka_ Pokaż wiadomość
a ja mam taki problem ze zbedne sa mi do zycia warzywa... jem az marchewke,salate, ogorki. i jakos nie bardzo moge wymyslic cos co bym zjadla a jestem na warzywach.jesli bede jadla malo tych warzyw np az surówke do obiadu to nic sie nie stanie? moge czasem podjac po jakiejs marchewce.ale nie lubie ani brokul ani kalafora. jeszcze moge zjesc bigos.. nie wiem czy to nie wplynie zle na diete?
a fasolka szparagowa? pieczarki, papryka??? dziewczyny doszły też do wniosku, że kapusta kiszona może być, więc chudy bigos pewnie tyż. a zrób sobei sałatkę giros, ale bez majonezu....
Cytat:
Napisane przez Dukanka22 Pokaż wiadomość
a czy Wy też miałyście na początku stosowania tej diety uczucie takiej ospałości, braku chęci do robienia czegokolwiek? Bo ja jak teraz pomyśle o nabiale to mi sie coś robi a poza tym wcale jeść mi sie nie chce tylko pije wodę ...

najchętniej bym poszła spać
ja też byłam zmęćzona, wręcz wykończona. Czułam siejak na początku ciąży.
Cytat:
Napisane przez Dianae Pokaż wiadomość
A ja mam kolejne pytanie z cyklu 'Czy można...?' - chodzi mi o kiełki (np. soczewicy, słonecznika, rzodkiewki) na PW. Nie znalazłam nic w książce, czy ktoś sie natknął na nie w innych źródłach? Odpowiedzi 'na zdrowy' rozum też mile widziane
też ciekawa jestem...

bogaczka - no to super spadek!

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ

cocci jest offline Zgłoś do moderatora