2009-09-21, 15:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Licem
Cytat:
Napisane przez degra
Część wszystkim  !
W tym roku rozpoczęłam liceum... wszystko byłoby w porządku, lecz strasznie mnie to przybija. Jestem na profilu matematyczno geograficznym... klasa trafiła mi się w miarę sympatyczna..ale , no właśnie, tu się zaczyna. Nie podoba mi się nauczycielka od matematyki i polskiego.. a w końcu z tych przedmiotów trzeba zdać maturę..
jak myślicie, powinnam się przepisać na mat fiz, gdzie są w porządku nauczyciele i męczyć się z fizyką.. a w swoim zakresie uczyć się geografii?
Hm.. i w ogóle jakie macie zdanie o liceum? Fajne... okropne ? Dla mnie kosmiczna jest myśl o tym, że to już ostatnie 3 lata..matura i studia.. strasznie mnie to przeraża.. wiem, powinnam o tym nie myśleć, aczkolwiek co robić..? Strasznie mnie to przybija.. nie mogę jeść, boję się, że jak tak dalej pójdzie to zeświruję.
proszę o pomoc..
|
ja chodziłam do technikum i jakbym miała za każdym razem zmieniac szkołę czy kierunek bo mi się nie podoba nauczyciel przedmiotu z którego mam zdawac egzamin to bym była w księdze Guinnessa. nie przeginaj z tym przepisywaniem się
|
|
|