2009-09-21, 16:00
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
Napisane przez ines85
czy mogłabyś mi przypomniec co studiujesz ...????
|
Inesko, pedagogikę opiekuńczo-wychowawczą. To taki kierunek, po którym na szczęście nie mogę/nie chcę pracować w szkole jako nauczyciel , ale w różnych placówkach opiekuńczo-wychowawczych z trudnymi dzieciakami/rodzinami problemowymi itp.
Cytat:
Napisane przez ines85
Ja ostatnio wysłalam zgłoszenie na bezpłatne szkolenie 3 dniowe w jakiejś atrakcyjnej miejscowosci turystycznej, z wyżywieniem i materiałami szkoleniowymi. Jest to projekt pt" wiedza i przedisebiorczosc" min. dla absolwentow mojego kierunku studiow i pokrewnych....Szkolenie dotyczy zasad prowadzenia działalności godpodarczej.... Hmmmm jestem ciekawa czy to wypali. Mam nadzieję że tak - trzymajcie kciuki
|
Ooo, super sprawa! Zawsze to potem dodatkowy punkcik w CV Trzymam kciuki za powodzenie!
No a atrakcyjna miejscowość turystyczna brzmi kusząco (a tak btw. moja mama jedzie w listopadzie do sanatorium w Kołobrzegu i zastanawiamy się z siostrą, czy by jej tam nie odwiedzić na parę dni. Ahh, te morze Już za nim tęsknię!)
Cytat:
Napisane przez ines85
A Wam jak mija dzionek ...????
Ja siedze i kuje 
|
Bidulka
Ja z kolei siedzę i przetrzepuję cały internet w poszukiwaniu materiałów na zajęcia... poza tym ciągam nochalem i tamuję swój piekielny katar ;p Hmm, a no i jeszcze nastawiam się psychicznie na poważną rozmowę z Tżtem Może dzisiaj dojdzie do skutku...
Zmykam szamać amku 
A co do tematu zgub, to gdzie jest kostka i mamrocia?
|
|
|