Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wiosenne porzadki z moja twarza - prosba o pomoc w doborze kosmetykow
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-02-27, 18:39   #6
Pitipel
Zadomowienie

Re: wiosenne porzadki z moja twarza - prosba o pomoc w doborze kosmetykow

Kochana Pippi!
Zajrzyj do wątku na forum 30+ o kuracji witaminą C, moze to Ci przypadnie do gustu? Polecałabym w każdym razie coś takiego.
Skrzypowita krem ma tak entuzjastyczne opinie na KWC, ze rozważałam jego zakup, jednakze analiza składu pokazała, ze ma nie bardzo zachęcający skład, choć tak naprawdę kontrowersyjny składnik spotkać można i u Diora, więc... W każdym razie w połacznieu z tabletkami.... Mnie kusi, jeśli tylko znajdę próbkę na pewno spróbuję.
Filtry - tu używam TYLKO LRP fluide extreme lub 60-tkę anthelioska tonującego. Jeśli chodzi o Active C zastępuję go kombinacją : juvit, jak się odrobinę wchłonie to physiogel.
Na noc teraz lecę z retinoidami, więc nie będę tu opisywać tej kuracji. Twoje kremow typy są fajne, dość zbliżone do moich - co używam to juz wiesz - jestem jednak trochę od Ciebie starsza.
Pod oczki polecam Ci krem na noc eye perfect AA Oceanic. Dla mnie to kosmetyk - hit. Używam go także na dzień i nie znam lepszego wliczając w to górną półkę - również tę najwyższą.
Pitipel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując