Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy jest tu ktos z USA?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-02-28, 05:58   #2
CzarnyElf
Zakorzenienie

Re: Czy jest tu ktos z USA?

Czesc
tez mieszkam w stanach i tez mam problem z krostami szcegolnie na plecach i ramionach,czasami na szyjii i dekoldzie.Na razie pomaga mi mydlo rumiankowe firmy kiss my face a takze mydlo siarkowe (kupilam w tj maxx) nie pamietam jakiej firmy,na razie stosuje to i troche pomaga,ale nasilenie krost pojawia sie u mnie przed okresem i nic nie moge na to poradzic.Dobry jest tez zel do mycia twarzy i kosmetyki firmy Noxzema bodajze,delikatny o mietowym zapachu.
Mam tez wrazliwa skore prawie wszystko mnie podraznia.Moje sposoby na zalogodzenie objawow tradziku to po pierwsze nie dotykac i nie rozdrapywac(niestety zawsze to robie,chyba na tle nerwowymPo drugie nie stosowac specyfikow o skomplikowanym skladzie i nie stosowac ich za duzo (wystarczy jakis lagodny zel do mycia najlepiej dla dzieci)Ostatnio zaczelam tez testowac jak szalona kosmetyki naturalne i powiem Ci ze tez prawie wszystko mnie uczulilo,chyba przesadzilam z iloscia. I to tyle.Do dermatologa tez zamierzam sie wybrac wkrotce,ale szcerze mowiac nie bardzo w niego wierze bo wiem ze moje krosty to raczej hormonalne sprawy.Zauwazylam tez ze jak sie stresuje to strasznie duzo mi tez wyskakuje.
Pozdrawiam
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując