Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki Nowe i Tylko Testowane. Zapraszam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-21, 21:00   #91
_kapryska_
JESTEM ONA

Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Kosmetyki Nowe i Tylko Testowane. Zapraszam

Cytat:
Napisane przez _kapryska_ Pokaż wiadomość
Cambig
jutro sprawdzę ile kosztuje przesyłka do WBi jak długi czas idzie- tak by przesyłka opłacała się ( dlatego też lepiej robic większe wymiany)

A odnosnie warunków- tylko takie jakie sa w regulaminie głownym, czyli:

1.przesyłka polecona

2.koperta bąbelkowa i dodatkowe zabezpieczenia w postaci folii bąbelkowej , w którą zawijamy flakoniki oraz wypełniamy kopertę - jakimiś ścinkami, gazetkami , czy czyms miękkim w celu zmniejszenia , a właściwie zniwelowania uszkodzenia, pęknięcia czy tez rozlania wody. Flaszkę trzeba dokłanie zabezpieczyc tym bardziej, że nie posiada kartonika i bedzie musiała przebyc bardzo długa drogę

3. poprosze Ciebie o wysyłkę jako pierwszą w zwiazku z brakiem przekupek- czy zgadzasz ?

I to chyba tyle

Na PW wymienimy się adresami ( ale to jutro) , gdy zorientuje się w cenie przesyłki- dobrze?

A teraz czekam na Twoją decyzję w sprawie wiekszej wymiany.

Cytat:
Napisane przez cambig Pokaż wiadomość
Jutro bede miala okazje byc w perfumerii i poszukam E.A. Splendor i Jil Sander, mysle ze ktoras wybiore.
Wtedy jedna z nich za zwykla Eophorie, zgadzasz sie?

Co do warunkow wysylki - mi pasuje
Co do płatności to troche drogo wychodzi hmmm i jednak lepiej kiedy będzie to poza poleconym priorytet, ponieważ taka przesyłka idzie 3 dni robocze, a na polecony ekonomiczny nie daja terminu dostarczenia za granicę. I tak przesyłka najtańsza prio to ponad 16 zł, a myslę , że moge wagowo nie zmieścic się w tym przedziale i będzie to opłata ok. 20-22 zł. To dośc sporo, gdybysmy miały wymienic tylko jedna wode Pume na Ori

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez cambig Pokaż wiadomość
Wachalam dzis E. Arden Splendor i 5th Avenue i nie boli mnie po nich glowa a to juz duzy plus ale jakos nie moge sie do nich przekonac.
Nie znalazlam Jil Sander ale chyba zaryzykuje, jesli zgadzasz sie na zamiane Euphorii (zwyklej ) na Jil to dla mnie bedzie super.

Daj znac co o tym myslisz.
Cambig

Nie bardzo opłacałoby mi się wymienic 50 ml wody na 30 ml.
5th Avenue to extract perfum 3,7 ml w kartoniku- tylko test, Splendor jest ok 17-20 ml / 30 ml i lub mogę dołozyc użytą raz lub 2 wodę Avon Celebre 50 ml w kartoniku. A Jil raczej odpada.

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Dołoże jeszcze kilka próbek różnych zapachów.

edit: zapomniałam, ze mam jeszcze Yrię Y. Rocher 30 ml w kartoniku , testowana.

.

Edytowane przez _kapryska_
Czas edycji: 2009-09-21 o 22:18
_kapryska_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując