2009-09-21, 20:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Składka" na gumki? :)
Cytat:
Napisane przez Daga626
Mam takie małe pytanko do Was...
Kto w waszych związkach kupuje zazwyczaj prezerwatywy? Wy, czy wasi TŻ-ci?  A może się na nie składacie po połowie?
Pytam, bo wkurza mnie to, że mój TŻ, jak już nie musi się starać, to stara się wszystkimi kosztami obarczyć mnie, podczas gdy ja nie zarabiam ani za przeproszeniem nie s*am pieniędzmi, ani nikt nie rzuca mi ich pod nogi i mam ich naprawdę jak na lekarstwo. -_____-
Otwieram też sondę przy okazji. 
|
Prezerwatyw dawno nie używałam i nie z tym Tż, ale w przeszłosci było tak, że raz ja kupowałam a raz moj partner. Nie było jasnego podziału, po prostu jak ktores z nas było w sklepie i były potrzebne to się kupowało. Jak jedna osoba nie miała pieniedzy to kupowała druga.
Obecnie biore tabletki i sama je kupuje ponieważ moj Tz płaci za wszytsko inne np. kino, pizza, jakiekolwiek wypady do miasta, rozrywki, a kupno tabletek to nie jest dla mnie jakis wielki wydatek. Chociaż z poczatku upierał sie, że to on bedzie płacił za tabletki, ale dał sie przekonać 
Na Twoim miejscu przestałabym kupować prezerwatywy. Powiedz Tż jasno, że składacie sie po połowie, bo obydwoje macie w koncu z tego korzyści i z jakiej racji Ty masz za wszytsko płacić.
Czas edycji: 2009-09-21 o 21:00
|
|
|