Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=))))
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 07:55   #2904
blondyna789
Zakorzenienie

Dot.: BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=))))

Cytat:
Napisane przez Jasminka238 Pokaż wiadomość
Dołączam się do Was blondyneczek Poniżej fotka mojego blondu. Wychodziłam z włosków farbowanych na czarny kolor
baaaardzo ładny blond
Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
mnie sie bardziej podobasz w blondzie, bardzo ci pasuje
mi też bardziej podobasz się w blondzie czarny bardziej pasuje ciemniejszej karnacji
Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Witam.
Własnie jestem w trakcie zchodzenia z czerni na blond, postanowiłam więc dołączyc się do tego watku
Mam totalny metlik jaki chce miec końcowy odcień blondu, narazie katuje je rozjaśniaczem baleyage (u fryzjera oczywiscie). Jestem juz bardziej blond niż czarna
Bardzo podoba mi sie blond tej dziewczyny ze zdjecia po lewej stronie mam taką karnacje i tez takie ciemne oczy, jesli ktos sie orientuje jaki to odcień lub posiada taki blond na swojej głowie to prosze o podpowiedz. Przeokropnie mi sie ten kolor podoba
świetny ten kolor... mam podbny naturalny (chyba, bo już dawno nie widziałam swoich naturalnych włosów), tylko, że chłodniejszy odcień ;] eh pokazujecie tu takie piękne odcienie... ja na razie hoduję swój odrost