Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-22, 10:14   #1605
fasolka73
Rozeznanie

Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010

izaizula jaka ładna parka! Super, tak się cieszę, moje gratulacje!!!
Faktycznie różnią się, dziewczynka ma taką subtelniejszą budowę, kostki jakby bardziej zaokrąglone.

A ja wczoraj miałam obciach.... Otóż, miałam wizytę u ginki.Na 16.30. Więc ładnie się wyszykowałam,kąpiel, zrobiłam pedicure (tyłek pokazuję, to chociaż stopy niech będą ładne,myślę sobie)oskrobałam, nakremikowałam, paznokcie pomalowałam, ech...I tak ciepło było wczoraj bardzo, to sobie myślę, ubiorę moje nowe, ładne , czarne klapeczki.Wizyta się odbyła, wszystko w porządku, widziałam dzidzię, jej bijące serduszko, ładną kość nosową i uradowana wróciłam do domu. A w domu, patrzę a ja mam całe stopy od spodu czarne w jakieś plamy!!!!!
Moje funkiel-nówki klapeczki zafarbowały
Ale się musiała ginka zdziwić, że jej jakaś baba z nieumytymi nogami przyszła
Taki obciach.....I tyle pracy na marne...

A dzisiaj idę na usg genetyczne, prywatnie, będzie mierzenie przezierności i czego tam tylko można jeszcze.I płytkę dostanę z filmikiem
(i na pewno nie pójdę już w klapeczkach)

A propos przeczuć, to my z mężem żartujemy: "że nam obojętnie co się urodzi, aby syn był zdrowy".
Ja mam przeczucie na syna, cały czas mówię do brzucha Kubuś to, Kubuś tamto... Nie wiem czy się sprawdzi i jak to jest. Ale poważnie, to córeczka też będzie super!

Edytowane przez fasolka73
Czas edycji: 2009-09-22 o 10:16
fasolka73 jest offline Zgłoś do moderatora