Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bo my dużo gadamy i roku 2011 niecierpliwie czekamy - PM 2011 cz. II :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 11:56   #354
lula177
Zakorzenienie

Dot.: Bo my dużo gadamy i roku 2011 niecierpliwie czekamy - PM 2011 cz. II :)

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
Widze ze nie tylko ja mam takie problemy z gośćmi. My równiez mamy do przenocowania duzo osob. ok 50 osob z mojej rodziny i ok 20 rodzina tż i znajomi. Moja cała rodzina mieszka w jednej miejscowosci ale niestety daleko od krk wiec trzeba wszystkim nocleg zapewnic a tż rodzina przyjedzie z Poznania, Zakopca, znad morza i z zagranicy. wiec im tez trzeba dlatego zdecydowalismy sie na sale w hotelu i od razu zarezerwujemy tam pokoje. Ale przeraża mnie koszt bo za wesele ( bez alkoholu i ciast) i pokoje wyjdzie nam ok 28 tys a gdzie reszta

honolinka gratuluje twojemu tż

ivona84 nie ma co zmienić. Sama zreszta wymieniłas mnóstwo plusów

bambusiek gratuluje odebrania dyplomutez chciałabym byc juz po studiach

my za wesele (jedzenie, sala, napoje, dekoracja, ciasto itp. czyli wszystko tylko bezmalkoholu) to nam wyjdzie jakies niecale 200zl za osobe czyli ok34 tysiace... plus do tego jeszcze dokupic alkohol, nocleg, i jeszcze bedziemy mieli taka "goralska kolacje" (dodatkowe 2 tys..) no i ubranie dla nas, sukienki dla druhen..uzbiera sie niestey...my mamy nadziej ze w 50 tys sie zmiescimy ale nie wiem czy sie uda.. aha no i jescze kamerzysta i fotogtraf i dojazd rodziny TZ(wynajmujemy autobus)

Edytowane przez lula177
Czas edycji: 2009-09-22 o 11:58
lula177 jest offline Zgłoś do moderatora