2009-09-22, 11:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo my dużo gadamy i roku 2011 niecierpliwie czekamy - PM 2011 cz. II :)
Cytat:
Napisane przez hecate5
Widze ze nie tylko ja mam takie problemy z gośćmi. My równiez mamy do przenocowania duzo osob. ok 50 osob z mojej rodziny  i ok 20 rodzina tż i znajomi. Moja cała rodzina mieszka w jednej miejscowosci  ale niestety daleko od krk  wiec trzeba wszystkim nocleg zapewnic a tż rodzina przyjedzie z Poznania, Zakopca, znad morza i z zagranicy. wiec im tez trzeba dlatego zdecydowalismy sie na sale w hotelu i od razu zarezerwujemy tam pokoje. Ale przeraża mnie koszt bo za wesele ( bez alkoholu i ciast) i pokoje wyjdzie nam ok 28 tys a gdzie reszta
honolinka gratuluje twojemu tż
ivona84 nie ma co zmienić. Sama zreszta wymieniłas mnóstwo plusów
bambusiek gratuluje odebrania dyplomu  tez chciałabym byc juz po studiach 
|
my za wesele (jedzenie, sala, napoje, dekoracja, ciasto itp. czyli wszystko tylko bezmalkoholu) to nam wyjdzie jakies niecale 200zl za osobe czyli ok34 tysiace... plus do tego jeszcze dokupic alkohol, nocleg, i jeszcze bedziemy mieli taka "goralska kolacje" (dodatkowe 2 tys..) no i ubranie dla nas, sukienki dla druhen..uzbiera sie niestey...my mamy nadziej ze w 50 tys sie zmiescimy ale nie wiem czy sie uda .. aha no i jescze kamerzysta i fotogtraf i dojazd rodziny TZ(wynajmujemy autobus)
Edytowane przez lula177
Czas edycji: 2009-09-22 o 11:58
|
|
|