Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię ostatni wątek z ciuszkami XS-M - pomóżcie mi się tego pozbyć :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-22, 17:14   #3
martusiawilczek
Zakorzenienie

Przekupka: 80 pkt / 100% pozyt.
GG do martusiawilczek
Dot.: ostatni wątek z ciuszkami XS-M - pomóżcie mi się tego pozbyć :)

* Nowa sukienka Miss Ballet - rozmiar S - w kolorze brązowym - z metkami ! - WYMIENIONE

* Nowa sukienka Miss Ballet - rozmiar S - w kolorze czarnym - z metkami ! - WYMIENIONE

* Szara sukienka z półgolfikiem NEW LOOK - rozmiar 34/36/38 - dopasowuje się do ciała - z krótkim rękawkiem, na osobie która ma 160cm sięga do pół łydki. Długość całkowita 126cm. Elastyczna dopasowuje się do ciała, można ja nosić wraz z szerokim paskiem w talii. Idealna do kozaków i botków ! NOWA !! - WYMIENIONE (anzk5)

* Czarna sukienka z mini golfikiem Tendance Paris - rozmiar 34/36 - dłuższa niż szara, bo na osobie o wzroście 160cm sięga do kostek. Długość całkowita 129cm. Dół sukienki kruczoczarny, natomiast góra wraz z rękawkami przepleciona szarym z czarnym. Idealna do kozaków i botków ! NOWA !! Na życzenie oczywiście więcej zdjęć - WYMIENIONE (anzk5)

* Prześliczna sukienka JOKO - rozmiar 36 z satyny, miałam ją na sobie RAZ. Jest po prostu boska, niestety ma malutką wadę która załączona jest na ostatnim zdjęciu, jest to niewielkie zaciągnięcie w materiale. Sukienka pięknie podkreśla biust i dekolt dzięki temu że ramiączka można zawiązać na wybranej przez siebie wysokości, można ją dopasować do każdej osóbki - wymienię jedynie za inną sukienkę/suknię

* Przepiękna szaro-czarna sukienka PLEIN FUTUR Paris - rozmiar 34/36/. Stan IDEALNY. - WYMIENIONE

Edytowane przez martusiawilczek
Czas edycji: 2009-10-07 o 10:52
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora