Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 16:40   #3432
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
tak!
od przyszlego weekendu w Stanach leca nowe odcinki Desperate Housewives i Californication torrent znow bedzie pracowal (a od czwartku bedzie nowy necik, wiec jeszcze szybciej)

zmykam, bo TZcik do mnie jedzie idziemy do Empiku kupic bilety i popatrzec po sklepach za jakimis bialymi ciuszkami
Californication już wyszły 2 odcinki 3go sezonu jeden już oglądałam, drugi mam, ale nie miałam czasu

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ja mam od paru dni housa na płycie i wlasnie chce zobaczyc o co chodzi,bo sie wszyscy tym serialem podniecająI czekam na Californication, ale chyba poczekam az będzie cała seria. No i Brzydule czasem ogladamAle ogólnie tv nie oglądam a jak juz to tvn24 i discovery, animal planet i national geographic.

Housem ja też się podniecam uwielbiam go 2 serie californication były za***iste co tam jeszcze, One tree hill spadło na psy, nawet nie wiedziałam że będzie 7ma seria, a tu proszę- jest no i Gossip Girl, teraz jeszcze chce zobaczyć te nowe odcinki Melrose Place i nowy serial o modelkach Beautiful Life, no i 902010 z nudów czasami oglądam O matko mówię Wam jak się można w te seriale wciągnąć, a kieedyś jak było O.C . to oglądałam po kilka odcinków dziennie i house też

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Ja nie oglądam żadnych ostatnio Czasem tylko fakty czy jakis film... No i jak TŻ jest w domu to tvn24 non stop leci TŻ jest uzależniony

ja tvn24 też mogłabym cały czas oglądać

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora