2009-09-22, 16:40
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
Napisane przez lain
tak! 
od przyszlego weekendu w Stanach leca nowe odcinki Desperate Housewives i Californication  torrent znow bedzie pracowal  (a od czwartku bedzie nowy necik, wiec jeszcze szybciej  )
zmykam, bo TZcik do mnie jedzie  idziemy do Empiku kupic bilety i popatrzec po sklepach za jakimis bialymi ciuszkami 
|
Californication już wyszły 2 odcinki 3go sezonu jeden już oglądałam, drugi mam, ale nie miałam czasu 
Cytat:
Napisane przez Samoa
ja mam od paru dni housa na płycie i wlasnie chce zobaczyc o co chodzi,bo sie wszyscy tym serialem podniecają  I czekam na Californication, ale chyba poczekam az będzie cała seria. No i Brzydule czasem ogladam  Ale ogólnie tv nie oglądam a jak juz to tvn24 i discovery, animal planet i national geographic.
|
Housem ja też się podniecam uwielbiam go 2 serie californication były za***iste co tam jeszcze, One tree hill spadło na psy, nawet nie wiedziałam że będzie 7ma seria, a tu proszę- jest no i Gossip Girl, teraz jeszcze chce zobaczyć te nowe odcinki Melrose Place i nowy serial o modelkach Beautiful Life, no i 902010 z nudów czasami oglądam O matko mówię Wam jak się można w te seriale wciągnąć, a kieedyś jak było O.C . to oglądałam po kilka odcinków dziennie i house też 
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------
Cytat:
Napisane przez merriel
Ja nie oglądam żadnych ostatnio  Czasem tylko fakty czy jakis film... No i jak TŻ jest w domu to tvn24 non stop leci  TŻ jest uzależniony 
|
ja tvn24 też mogłabym cały czas oglądać
|
|
|