Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
Cytat:
Napisane przez carlo_rossi
o kurczaki! neril na dozie za 17 zł. zamawiam  w aptece chcieli mnie naciagnac na 24 zł. 
|
Kusicie znowu   
Ale będę zamawiać dla babci borowinę i parę innych rzeczy to pewnie wezmę 
Cytat:
Napisane przez aeronauta
Nie żebym robiła cioci Viki konkurencję  , ale podobny i też fajny skład ma Skrzyp Max Natur kaps (dla mnie nawet lepszy, bo nie ma pokrzywy, której nie toleruje moja cera). A cenowo wychodzi podobnie
A pudry z BU ja mam, używam i jestem zadowolona  . Mam perłowy (sztuk 2  ) i bambusowy z jedwabiem. Perłowy nie matowi (no może na chwilę po aplikacji), bo się wchłania w skórę. Za to pięknie zwęża pory i wygładza cerę. Bambus matowi, ale trochę bieli i pyli przy aplikacji. Daje niezły mat (lepszy niż pudry drogeryjne, ale gorszy niż skrobia czy dry-flo moim zdaniem), jest tani i wydajny.
|
Właśnie chciałam ten bambusowy z jedwabiem mocno bieli? Jak będzie się prezentować na prawie rumuńskiej dymkowej buźce?
Cytat:
Napisane przez legallybrunette
No rozmowa poszla dobrze. Zagiela mnie tylko 1 pytaniem. Jakie mam wady? a ja
yyy....
y....
yyy.....
yymm...
i cos tam wymysilam po czasie  Powiedziala ze ma babeczke jeszcze jedną na to miejsce, i to po studiach (dla mnie gorzej bo lepsze wyksztalcenie ma ode mnie  ) ale ze sie zastanowi którą z nas wziąć i da odpowiedź w piątek. Zeżre mnie stres do piątku, a to dlatego ze nienawidze przegrywać  najwyżej przyczaje się na tą babeczke zenim pojdzie na rozmowe i na nią z ...  i nie dojdzie
mysle ze chce naolejowac wlosy, ale mysle tez ze ide na impreze i sie nie wyrobie wr.... 
|
Będzie git - musi być   
trzymam