2009-09-22, 19:59
|
|
BAN stały
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Cytat:
Napisane przez Sensuel
Wolałabym się przygotować w razie czego.Cały czas myślę o tym aby to była dziewuszka,ale wiesz....im bliżej wtorku tym myśli częściej krążą w okół synka.To i tak niczego nie zmieni tylko muszę nastawienie zmienić,różowe ubranka powyciągać z szafy i to wszystko.Acha....i imię jakieś wybrać,bo jak na razie to ŻADNE mi się nie podoba.
Jak się nie wymyśli do urodzenia to imię dostanie po tatusiu i będą dwa Rafały  ,jeden duży a drugi mały.
Wiesz kochana....w ciąży ciągle ma się jakieś obawy i takie tam.Potem będziesz pewnie się martwiła ruchami,a pod koniec ciąży szyjką swoją czy się oby za wcześnie nie rozwiera.Oby nie  .
Zawsze się coś znajdzie.A ty myślisz,że kto tam w brzuszku mieszka u ciebie??Masz jakieś przeczucie??Masz porównanie co do ciąż także.....
|
No to fakt,trzeba zmienic nastawienie co do imion dla chlopcow to powiem Ci szczerze,ze nie wynalazlam zadnego ktore by mnie zaciekawilo,no moze pare i to doslownie pare czyli Nathan,Wiktor,Dorian,Coli n,Olivier i to chyba niestety tylko tyle a co do przeczucia jesli chodzi o mojego lokatora to..... wiesz 1 i 2 razem nic mi nie bylo i czulam sie swietnie,a teraz czuje sie masakrycznie niestety i choc sie pocieszam ,ze to moze byc na dziewczynke to moje samopoczucie to teraz znalazlam artykul a raczej moja sis mi przyslala,ze to moze by spowodowane moja choroba od kilku lat przeciez choruje na CU i cos czuje,ze mam nawrot tego swinstwa a to bardzo niedobrze w sumie jak jestem w ciazy ,ale postaram sie nie myslec o tym swinstwie i mam nadzieje,ze donosze dzidziulka chociaz do 24 tygodnia normalnie stracilam resztke zapalu
|
|
|