Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-22, 19:59   #382
alexa1307
BAN stały

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Wolałabym się przygotować w razie czego.Cały czas myślę o tym aby to była dziewuszka,ale wiesz....im bliżej wtorku tym myśli częściej krążą w okół synka.To i tak niczego nie zmieni tylko muszę nastawienie zmienić,różowe ubranka powyciągać z szafy i to wszystko.Acha....i imię jakieś wybrać,bo jak na razie to ŻADNE mi się nie podoba.
Jak się nie wymyśli do urodzenia to imię dostanie po tatusiu i będą dwa Rafały ,jeden duży a drugi mały.

Wiesz kochana....w ciąży ciągle ma się jakieś obawy i takie tam.Potem będziesz pewnie się martwiła ruchami,a pod koniec ciąży szyjką swoją czy się oby za wcześnie nie rozwiera.Oby nie .
Zawsze się coś znajdzie.A ty myślisz,że kto tam w brzuszku mieszka u ciebie??Masz jakieś przeczucie??Masz porównanie co do ciąż także.....
No to fakt,trzeba zmienic nastawienie co do imion dla chlopcow to powiem Ci szczerze,ze nie wynalazlam zadnego ktore by mnie zaciekawilo,no moze pare i to doslownie pare czyli Nathan,Wiktor,Dorian,Coli n,Olivier i to chyba niestety tylko tyle a co do przeczucia jesli chodzi o mojego lokatora to..... wiesz 1 i 2 razem nic mi nie bylo i czulam sie swietnie,a teraz czuje sie masakrycznie niestety i choc sie pocieszam ,ze to moze byc na dziewczynke to moje samopoczucie to teraz znalazlam artykul a raczej moja sis mi przyslala,ze to moze by spowodowane moja choroba od kilku lat przeciez choruje na CU i cos czuje,ze mam nawrot tego swinstwa a to bardzo niedobrze w sumie jak jestem w ciazy ,ale postaram sie nie myslec o tym swinstwie i mam nadzieje,ze donosze dzidziulka chociaz do 24 tygodnia normalnie stracilam resztke zapalu
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora