2009-09-23, 01:30
|
|
Moderator
|
Dot.: Kolorowanka
Cytat:
Napisane przez 1141655
Niesamowity ! 
|
Dziękuję 
Cytat:
Napisane przez ferguusson
piekny makijaz Kasiu.. bardzo mi sie podoba..
Kusisz ta paletka, kusisz..
|
Dziękuję a co do paletki - jeśli ktoś lubi używać kolorków to jest świetna
Cytat:
Napisane przez Karolaa25
Niesamowity! Bardzo mi się podoba 
|
Dziękuje 
Cytat:
Napisane przez ewciaa82
bardzo ladny makijaz Kasiu ale jak dla mnie one takie slodkie i mdle(przepraszam, pewne dostane lanie od "fanclubu").ja bardzo bardzo chcialabym Cie zobaczyc w jakims ciemnym makijazu, takim z "jajem"!!!!No 
|
Nie uważam że mam tu fanclub a co do makijaży to pokazywałam już tutaj ciemniejsze (wystarczy poszukać). Na co dzień nie maluję się tak kolorowo a jedynie wyżywam się artystycznie w wolnym czasie i dla mnie ciekawszym zajęciem jest kombinowanie z kolorami niż wstawianie makijażu typu gołą czarna kreska, smokey (gdzie wystarczą 2 kolory i w ogóle smoka tu na pewno umieszczałam),czy dzienne brązy. Miałam już liczne prośby o wstawienie np. makijażu dziennego, makijażu do pracy itp ale szkoda mi czasu na robienie zdjęć takim zwyklakom jakie co dzień oglądam w lustrze. Lubię fotografować kolorowe oczy.
Cytat:
Napisane przez sylwia532
hę ktos mi skradl tytul  (zdarza sie  ja tez nieswiadomie skradlam kiedys Candy  )
swietne kolory i cieniowanie choc zgodze sie ze ciut zabraklo oka na ten fiolet 
|
Sylwia tytuł zauważyłam że podkradziony dopiero po założeniu wątku i widzę że nawet 2 kolorowanki były przede mną. Dziękuję za wpis 
Cytat:
Napisane przez Mloda
Moze i zabrakło oka, ale mi sie i tak podoba  .
Dołaczam sie do prosby Ewci o ciemny makijaz
|
Młoda już takie były gdzieś na wizażu. Ale może coś wymaluję w wolnym czasie (którego aktualnie nie posiadam). Co ja poradzę że wolę używać paletki 120 a tam same kolory 
Cytat:
Napisane przez Asia1990
tyle kolorków na jednym oku no  jak Ty to pomieściłam  bardzo ładnie 
|
He he widać że zabrakło mi już miejsca. Dziękuję 
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;14382824]Nie wiem, jak cudowny był makijaż Inglot Puzzle Northwestpassage, ale Twój jest przesliczny! Stworzony dla delikatnej urody. Wykonanie perfect! Tęczowy, cuuudo![/QUOTE]
Dziękuję a makijaż Inglot Puzzle polecam bo jest dużo dużo ładniejszy 
Cytat:
Napisane przez Nonah
Taka delikatna, rozświetlona tęcza pasuje do Twojej urody 
|
Dziękuję ale jakoś mi ten makijaż nie podpasował. Robiłam już go bardzo bardzo dawno temu i tak mi zaległa na kompie to wrzuciłam tutaj bo na razie nie mam czasu na nic nowego
|
|
|