2009-09-23, 08:39
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Cytat:
Napisane przez Linka24
no faktycznie z big brzuskiem do ślubu nie wypada. ale nie martw się Aneczko, jak nie teraz to później!!! Ja jestem chora na maxa. Zaszczepiłam się ostatnio przeciw grypie i teraz widze ze to był błąd... gardło to mi normalnie wysiada, nie wspominając o kaszlu który rozrywa płuca. Ech... najgorsze jest to, że muszę chodzić taka chora do pracy.. 
|

tylko ze jak tak bym chciala juz teraz fajnie macie ze mozecie kontynuowac wasze staranka,dobra dosyc marudzenia....
widze ze grypa i przeziebienie panuje wszedzie-chyba okres lato-jesien zawsze jest owocny w roznego rodzaju infekcje...Linka trzeba lykac tabletki a po pracy wejsc pod cieply koc wlaczyc tv,goraca herbatka do reki i niech tz dzis gotuje i sprzata hihi 
---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------
Cytat:
Napisane przez malinka123108
hej jak tAM aneczka?????ja okresu nadal nie mam ale nie wytrzymalam i zrobilam test wyszla 1 krecha jak nic ...nie wierze czemu tak...
moze to jeszcze \za wczesnie jak myslicie????ostatno okres SKONCZYL MI SIE 27 SIERPIEN
|
nie jestem ekspertem Malinka ale chyba toche za wczenie bo mamy dzis dopiero 23 wrzesien czyli nie minal jeszcze nawet miesiac od twojej ostatniej @ a wiesz kiedy mniej wiecej moglas miec owulke????