Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-23, 08:39   #1446
aneczka555
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
no faktycznie z big brzuskiem do ślubu nie wypada. ale nie martw się Aneczko, jak nie teraz to później!!! Ja jestem chora na maxa. Zaszczepiłam się ostatnio przeciw grypie i teraz widze ze to był błąd... gardło to mi normalnie wysiada, nie wspominając o kaszlu który rozrywa płuca. Ech... najgorsze jest to, że muszę chodzić taka chora do pracy..

tylko ze jak tak bym chciala juz teraz fajnie macie ze mozecie kontynuowac wasze staranka,dobra dosyc marudzenia....
widze ze grypa i przeziebienie panuje wszedzie-chyba okres lato-jesien zawsze jest owocny w roznego rodzaju infekcje...Linka trzeba lykac tabletki a po pracy wejsc pod cieply koc wlaczyc tv,goraca herbatka do reki i niech tz dzis gotuje i sprzata hihi

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
hej jak tAM aneczka?????ja okresu nadal nie mam ale nie wytrzymalam i zrobilam test wyszla 1 krecha jak nic ...nie wierze czemu tak...
moze to jeszcze \za wczesnie jak myslicie????ostatno okres SKONCZYL MI SIE 27 SIERPIEN

nie jestem ekspertem Malinka ale chyba toche za wczenie bo mamy dzis dopiero 23 wrzesien czyli nie minal jeszcze nawet miesiac od twojej ostatniej @ a wiesz kiedy mniej wiecej moglas miec owulke????

aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora