Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Toksyczny związek, zerwanie i co dalej?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-23, 09:57   #4
Amanda:)
Zadomowienie

Dot.: Toksyczny związek, zerwanie i co dalej?

Cytat:
Napisane przez weronikka Pokaż wiadomość
Jeżeli potrzebujesz ochrzanu - proszę bardzo

Wiem że to sie tylko łatwo mówi - zapomnij o nim to szuja - gorzej z praktyką. Musisz jednak zadbać o siebie a związek z M chyba wykonczył Cię psychicznie. Niestety, psycholog miał rację - to był toksyczny związek, który absolutnie nie miał przyszłości, a rozpad waszego związku leży po JEGO winie - z tego co napisałaś on po prostu traktował Cię jak dziewczynke na zawołanie.

Życze Ci powodzenia w dochodzeniu do siebie. Niestety ja też wiem, jak się człowiek czuje po takim związku.
Dziękuje, chyba czegoś takiego potrzebowałam, pytanie na ile to pomoże... Boli mnie ,że po tym jak ja zerwałam błagał, prosił, nawet przyjechał w tygodniu z innego miasta. Nawet podobno próbował się zabić. Tylko ,że ja nie wiem kiedy on mówi prawdę. Wczoraj napisał ,że to nie on skasował maila mojego roku a tylko tam wchodził zobaczyć co u mnie ( był na liście kontaktów do której rozesłano hasło nowego maila, który też od razu został skasowany, a przecież do logowania nie potrzeba podawać swojego). Podobnie pisał ,że dostał się na Erazmusa i mógł mienić uczelnie żeby być ze mną-a przecież to jest program międzynarodowy a nie uczelniany. Mogłabym tak dalej wymieniać...

Wroclavianko- u psychologa byłam tylko raz,jest to wykładowca na mojej uczelni. Więcej do niego nie pójdę bo ona (to kobieta) była jeszcze ostrzejsza więc boje się ,że bardziej bym się załamała. W każdym razie wtedy otworzyła mi oczy na wiele spraw.
A C. na chwile obecną jest takim chłopako- przyjacielem, bez niego nie dałabym sobie rady.

Edytowane przez Amanda:)
Czas edycji: 2009-09-23 o 10:02
Amanda:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując