Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze sposoby na przekonanie rodziców do psa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-23, 14:39   #416
silvi27
Raczkowanie

GG do silvi27 Send a message via Skype™ to silvi27
Dot.: Pies a rodzice

Cytat:
Napisane przez tinkussia Pokaż wiadomość
mam rybki, mam jaszczurkę, miałam chomiki, miałam królika i mam świnkę morską, no i psa oczywiście, gryzoniami i królikiem tak na prawdę zajmowałam się o wiele mniej niż psem, a nawet gekonem... i myślę że żaden zwierzak nie czuje się zaniedbany

Zwiariowałaś!!!! Masz tyle zwierząt??!!! A co będzie za 10 lat???? A jeśli tfu tfu wyjdziesz jutro z domu i przejedzie Cię auto???? Kto się zajmie tymi biedaczkami???? Szczególnie jaszczuką...
Wszystkim wciskasz swoją teorię ale Tobie też to mozna zarzucić, właściwie każdemu, i opiekunowi zwierzątka i opiekunowi dziecka. Dlaczego ludzie mają dzieci skoro nigdy nie wiadomo coś będzie jutro. A jak zostaną sierotami i trafią do domu dziecka??? Czy nie uważasz, że to śmieszne. Bać się wszystkiego i wszystkich przez całe życie??? Popadasz w skrajność. Wyolbrzymiasz problem, którego nie ma.
Już postanowione - będzie miała psa. A Tobie nic do tego tak na dobrą sprawę. Bo to co piszesz do tej dziewczynki można i Tobie zarzucić.

Felcia Franuś
silvi27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując