2009-09-23, 14:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Cytat:
Napisane przez niutek
Ja też kiedyś chodziłam po domach i tez w co niektórych fajny zapach był.....  i teraz jak to czytam co Carol 77 piszę normalnie tak ryczę ze śmiechu że nie mogę się powstrzymać  , cały dzień krowy przed oczami....
|
ja sama się śmieje z siebie ale mówię Ci krowy i obora , masakra i jeszcze tak blisko mnie stała, i tak zaciągała po wiejsku miła kobietka, ale ten smrodek
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------
Cytat:
Napisane przez malinka123108
czytalam teraz na pewnym forum o testach ciaz.i 1 dziewczyna sie wypowiadala ze okres sie jej spoznial a test jej wyszedl negatywnie i robila jeszcze 5 i dopiero 13 dni po oczekiwanej miesiaczce 6 jej wykazal
|
ja jeszcze lepszy post przeczytałam, laska nie wiedząc nic o ciąży poszła do gina na kontrole a ten jej mówi, ż ejest w 8 tyg, ona szok, ale się ucieszyła. Po drodze do domu kupiła 2 testy,bo chciała kiedyś je dziecku pokazać i...........zrobiła obydwa i obydwa wyszły negatywne!!!!!!!! Czujecie??? Podobno niektórym kobietom wcale nie wychodzą
Adaś
A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.
ღ
|
|
|