2009-09-23, 21:31
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Cytat:
Napisane przez suzyyy
To i ja się podziele moim pomyslem  w sklepie internetowym zamówiłam dla chłopaka Kubek Pakera  to jest z serii tych śmiesznych kubeczków, SerioQubki bodajże... Moj kochany ma bzika na punkcie siłowni wiec napewno mu sie spodoba  pozatym planuje kupic jakies fajne bokserki i do opakowania włozyc karteczke z napisem: ''koniecznie chce zobaczyc jak leza''  czy cos w tym stylu  co o tym sadzicie?
|
dałam kiedys taki kubek bratu ale sie smial
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------
Cytat:
Napisane przez PaulineczkaMr
Jak myślicie dobrym pomysłem jest na dzień chłopaka dyplom: tytuł najcudowniejszego chłopaka na świecie przyznano w dniu 30 września 2009 roku -imie i nazwisko mojego chłopaka- za: (tu coś miłego wymyśle  ) przyznała: i tu moje zdjęcie i dymplom ten włożyłabym do antyramy?  czy lepsza byłaby np poduszka z moim zdjęciem i podpis na dole: dla najcudowniejszego chłopaka?
A tak marginesie to chciałabym się z wami przywitać bo to mój pierwszy post 
|
tez myslalam o zrobieniu takiego dyplomu gdyz widzialam bardzo fajne na allegro i postanowilam sie nimi zainspirowac
|
|
|