Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-23, 21:31   #4308
gaga111
Raczkowanie

Talking Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez suzyyy Pokaż wiadomość
To i ja się podziele moim pomyslem w sklepie internetowym zamówiłam dla chłopaka Kubek Pakera to jest z serii tych śmiesznych kubeczków, SerioQubki bodajże... Moj kochany ma bzika na punkcie siłowni wiec napewno mu sie spodoba pozatym planuje kupic jakies fajne bokserki i do opakowania włozyc karteczke z napisem: ''koniecznie chce zobaczyc jak leza'' czy cos w tym stylu co o tym sadzicie?
dałam kiedys taki kubek bratu ale sie smial

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulineczkaMr Pokaż wiadomość
Jak myślicie dobrym pomysłem jest na dzień chłopaka dyplom: tytuł najcudowniejszego chłopaka na świecie przyznano w dniu 30 września 2009 roku -imie i nazwisko mojego chłopaka- za: (tu coś miłego wymyśle) przyznała: i tu moje zdjęcie i dymplom ten włożyłabym do antyramy? czy lepsza byłaby np poduszka z moim zdjęciem i podpis na dole: dla najcudowniejszego chłopaka?
A tak marginesie to chciałabym się z wami przywitać bo to mój pierwszy post
tez myslalam o zrobieniu takiego dyplomu gdyz widzialam bardzo fajne na allegro i postanowilam sie nimi zainspirowac