Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-23, 22:06   #3622
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
powiem ci ze moja mama zawsze jak jest chora to jej temperatura nie leci w górę tylko w dół.. zawsze uważałam to za totalne dziwactwo a jak sie okazuje więcej jest takich ludzi. u mojej mamy to nie jest nic dziwnego- po prostu jak sie przeziębi to ma 35 stopni, podczas ja jak sie przeziębię to temp mi rośnie np do 38. a więc bierz leki i wygrzewaj się wszystko będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Certina a przede wszystkim wysypiaj się teraz pewnie się tak czujesz bo ostatnio zarwałaś kilka nocy z powodu egazminu, nie dojadałaś pewnie itd jutro masz się wyspać tak jak dziś-rozkaz wykonać!

dzięki dziewczynki Kasiu spałam dzisiaj do 11.30 aż za długo no i w ogóle od niedzieli się wysypiam, też myślałam z początku że to osłabienie po nieprzespanych nocach i stresie, ale trochę długo to trwa, może tak jak Mama Tancerki będę teraz odwrotnie reagować na chorobę zamiast do góry moja temperatura będzie spadać, tylko że najgorsze jest to że jak ide do lekarza, to jak nie mam temperatury to nie chcą mi dac antybiotyku już kilka razy się tak zdażyło, że się bardzo źle czułam, ale nie miałam gorączki i nie dostałam żadego antybiotyku, a tylko to może mnie szybko postawić na nogi. No i jak już pójde do tego lekarza, to nie wiem czy mam szansę na jakieś leki na receptę, jeśli moja temperatura nie wskazuje na stan podgorączkowy. No ale wszystko się okaże jutro, mam nadzieję że w końcu będzie lepiej

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora