2009-09-24, 09:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D
Cytat:
Napisane przez kulbit
Cześć baby.. starsznego mam dziś doła.. ostatnio nic sie nie układa tak jakbym tego chciała..
sorki, że nudze 
|
Mnie przez większość życia nie układa się tak jakbym chciała.
Minie, będzie lepiej, zobaczysz. 
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------
Cytat:
Napisane przez kulbit
Mnie się kiedys wydawało, że np sztuczne paznokcie u nóg to coś starsznie dziwnego, a dziś co? powszechna praktyka 
|
Ja nadal uważam, że to coś dziwnego. 
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------
Cytat:
Napisane przez kulbit
|
Widziałam to wczoraj. Stara maleńka.
Głupota ludzka nie zna granic. 
---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------
Cytat:
Napisane przez betig1975
Dzieciństwo nie na tym polega, trzeba pozwolić dzieciom być po prostu dziećmi - wybrudzić się, pobiegać bez koszulki, bez butów itp. Salony piękności dla dzieci - toż dzieci tego nie potrzebują, mają zwykle piękne, świeże cery, puszyste włoski. Nie no ja tego nie rozumiem 
|
Dziś z tym wybrudzić też jest problem.
Zobaczcie reklamy - jak nie użyjesz domestosa codziennie to bakterie wyskoczą z kibla i zjedzą Ci dziecko.
Baby latają za maluchami co minutę wycierając im ręce i buzie.
Kontakt dziecka z dywanem na którym leżał kot to tragedia w ciapki, aż cud, że nie każą malucha do autoklawu wkładać... 
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------
Cytat:
Napisane przez betig1975
Chociaż jakby kilkanaście lat temu ktoś usłyszał o fryzjerach dla psów, specjalnej karmie dla psów i kotów to też by się zdziwił - a dziś to jest normalne..
|
To akurat poszło w dobrą stronę, bo karmienie kota mlekiem, a psa namoczonym w mleku chlebem to idiotyzm. 
Niestety ta norma do nas wchodzi ciężko.
Jak miesiąc temu przeczytałam tu na forum hasło laski, że ona kotu nie daje Whiskasa bo nie zamierza go rozpuszczać, to mi kapcie spadły...
A z fryzjerki dla zwierzaków to się po prostu śmieję. No ale... jak ktoś ma kasę i nie wie na co ją wydać, to proszę. 
Z drugiej strony to się przydaje na wystawy - tam pies musi wyglądać. 
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------
Cytat:
Napisane przez hihi
Jakby mnie było stać, to sama bym korzystała z dobrodziejstw dostępnosności i powszehcności operacji plastycznych, ale niestety za wysokie progi 
|

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------
Cytat:
Napisane przez hihi
Nos
I wielka liposakszyn 
|
A co byś odsysała i skąd? 
Powietrze z płuc chyba. :P
|