2009-09-24, 08:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koty perskie
No to mnie zmartiwlyscie i nie wiem co zrobic... mam w miescie tylko jedna zaufana weterynarie gdzie kicie szczepilam niedawno - weterynarz ja ogladal i zagladal 'pod powieki' i powiedzial ze jest ok chociaz mi sie tez wydaje ze ona czasem ma "biedne oczka"... poza tym psiknie czasem ale nie wiem czy to nie jest od wsadzania nosa w zakurzone miejsca jechac z nia jutro do weterynarza mimo tego? moze trafie na innego lekarza niz ten co ja ostatnio leczyl bo on jakis dziwny byl... :/
powiedz prosze cos o leczeniu chlamediozy... leczy sie to tylko kroplami? jednorazowo u weta czy powtarza sie w domku? na jakiego rzedu wydatek sie szykowac?
Nimfo - a nie wolisz przyzwyczaic kota do dobrego jedzenia - tak jak mi tu radzily dziewczyny kupilam mojej Mimi Orijen ktory ma 75% mieska i 25% warzyw i owocow bez dodatkow zborzowych, dobra korma to tez taste of the wild i z tego co wiem niezla jest Acana... dla mojej kotki 2,5kg starcza na miesiac mniej wiecej i kosztuje ok 60zł, dobre karmy sprzedaje siec sklepów stacjonarnych "Folwark zwierzęcy" no i w internecie tego pelno...
400g Royal kosztowalo mnie prawie 20zł a Orijen 14zł, ze nie wspomne o porownaniu skladu obu karm... mozesz pokusic sie o poczatkowe mieszanie karm zeby kotka przyzwyczaic do zmiany...
Edytowane przez smileofangel
Czas edycji: 2009-09-24 o 08:30
|
|
|