Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-24, 14:01   #4279
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Mnie dziś bolą od rana górne mięśnie brzucha - to zasługa jazdy zatłoczonym busem(jechałam przedwczoraj zgięta w pół przez 20 minut). Efekt jest taki jakbym ćwiczyła brzuszki.
Niestety ja jestem bardzo leniwa jeśli chodzi o jakąkolwiek aktywność fizyczną a jeśli już zaczynam ćwiczenia to szybko się zniechęcam a zwłaszcza wtedy, gdy się dorobię zakwasów. No i moje problemy z kręgosłupem też nie pozwalają mi się za bardzo przeforsowywać, choć z drugiej strony powinnam robić ćwiczenia żeby moje kręgi rozruszać, ale jak skoro boli?
Biedactwo..
Znam ten ból, bo też mam problemy z kręgosłupem, do tego z kolanami także. Czasem mam takie bóle, że ledwo chodzę, na szczęście jest już o wiele lepiej niż kiedyś (trenowałam przez kilka lat i miałam bardzo poważną kontuzję). Rozumiem, że nie chcesz chodzić na jakieś zajęcia, ale bardzo polecam Ci basen - nie obciaża kręgosłupa i stawów, nie musisz się forsować i pływać nie wiadomo ile, po prostu się trochę poruszasz. Ja zawsze po pływaniu wskakuję jeszcze na 10min do jacuzzi i nie czuję już bólu pleców (ciepła woda i bąbelki bosko rozmasowują plecy).

Byłam na uczelni. Nic nie załatwiłam.

Po drodze wpadłam jeszcze do teściów, poplotkowałam z mamą i siostrą TŻa i przy okazji dostałam zestaw kosmetyków Clean&Clear (żel z pompką, tonik, krem), bo siostra TŻa wygrała 2 zestawy i jeden dała mi.
Czasem potrzebuję takiego porządnego oczyszczenia, mam nadzieję, że nie zrobię sobie krzywdy. Tonik ma nawet fajny skład, mimo że ma alkohol.

Idę zrobić sobie kawę, bo przysypiam.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora