2009-09-24, 14:01
|
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
Napisane przez isa666
Mnie dziś bolą od rana górne mięśnie brzucha - to zasługa jazdy zatłoczonym busem(jechałam przedwczoraj zgięta w pół przez 20 minut). Efekt jest taki jakbym ćwiczyła brzuszki.
Niestety ja jestem bardzo leniwa jeśli chodzi o jakąkolwiek aktywność fizyczną a jeśli już zaczynam ćwiczenia to szybko się zniechęcam a zwłaszcza wtedy, gdy się dorobię zakwasów. No i moje problemy z kręgosłupem też nie pozwalają mi się za bardzo przeforsowywać, choć z drugiej strony powinnam robić ćwiczenia żeby moje kręgi rozruszać, ale jak skoro boli?
|
Biedactwo..
Znam ten ból, bo też mam problemy z kręgosłupem, do tego z kolanami także. Czasem mam takie bóle, że ledwo chodzę, na szczęście jest już o wiele lepiej niż kiedyś (trenowałam przez kilka lat i miałam bardzo poważną kontuzję). Rozumiem, że nie chcesz chodzić na jakieś zajęcia, ale bardzo polecam Ci basen - nie obciaża kręgosłupa i stawów, nie musisz się forsować i pływać nie wiadomo ile, po prostu się trochę poruszasz. Ja zawsze po pływaniu wskakuję jeszcze na 10min do jacuzzi i nie czuję już bólu pleców (ciepła woda i bąbelki bosko rozmasowują plecy).
Byłam na uczelni. Nic nie załatwiłam.
Po drodze wpadłam jeszcze do teściów, poplotkowałam z mamą i siostrą TŻa i przy okazji dostałam zestaw kosmetyków Clean&Clear (żel z pompką, tonik, krem), bo siostra TŻa wygrała 2 zestawy i jeden dała mi.
Czasem potrzebuję takiego porządnego oczyszczenia, mam nadzieję, że nie zrobię sobie krzywdy. Tonik ma nawet fajny skład, mimo że ma alkohol.
Idę zrobić sobie kawę, bo przysypiam.
|
|
|