2009-09-24, 14:14
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
Wymienię ubrania w różnych rozmiarach! a poza tym APARAT HP, MP3... zapraszam!:)
BARDZO PROSZĘ O NIEWKLEJANIE LINKÓW!!! OPISUJCIE CO WAM SIĘ PODOBA LUB KOPIUJCIE OPIS- teraz mam bardzo wolny internet i otworzenie zdjęcia graniczy z cudem 
Witam wszystkie Wizażanki Założyłam drugi wątek z zamiarem zorganizowania go jak trzeba
zależy mi na szybkiej wymiance więc jeśli masz zamiar najpierw napisać w sprawie wymiany a później nie odzywać się i nie odpisywać nawet na PW to darujmy sobie takie zabawy.
Kilka słow na temat wymianek:
-rzeczy wysyłamy sobie czyste!
-opisujemy faktyczny stan rzeczy
-ta która ma mniej przekupek wysyła jako pierwsza (jednak nie toleruję zwlekania z wysłaniem do momentu aż paczka dojdzie- po otrzymaniu dowodu nadania przesyłki osoba która miała wysłać jako druga zobowiązana jest do wysłania paczki po otrzymaniu nadania przesyłki a nie dopiero samej paczki).
Szukam:
-perfum (i tu zapraszam do wątku kosmetycznego) - oddam dużo za sephorę wanilia i karmel!
-pasków na talię
-toreb z paskiem przez ramię mieszczących A4
-czarnej kamizelki w rozmiarze M (lub jeansowej)
-i wszystkiego co mi wpadnie w oko 
UWAGA! od października wysyłam paczki tylko w piątki lub soboty !
Zapraszam do wymianki! oto moje rzeczy:
1. !!!!aparat HP 3,1 mega pixels!!!!-oddam za coś naprawdę super
aparat jest używany, może posiadać lekkie zarysowania, ale jest w pełni sprawny, (lecz wymieniam sam aparat, bez akumulatorków, karty pamięci i ładowarki)
2. balerinki bez palców rozmiar 39 , stan idealny, raz założone na jakieś 10 min -zdjęcie zapozyczone z allegro
3. imprezowa bluzeczka, założona 2 razy, rozm. od S do L (rozciąga się)
4. kolejna "imprezówka", śliczna, założona raz, rozmiar XS/S (rozciągliwa)
5 i 6. tunika z lejącego materiału, rozmiar uniwersalny
7. bluzka/tunika z ozdobną klamrą po boku, którą można przesuwać
8. czarne rurki ze złotą nitką, rozm. 42 (długosc-106, biodra 96, pas 80, stan 29)
9. jeasny rurki, rozm. 42 (długość 100, pas 80, biodra 96/98)
10. srebrny połyskujący top, rozm. M-L
Edytowane przez madziol
Czas edycji: 2009-11-21 o 11:08
|
|
|