2009-09-24, 18:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
ja swoją suknię prałam dopiero teraz (tez ma koraliki) i wszystko wyszło super. przed sesją bym nie zdązyła (po mielismy ją w pon po slubie) poza tym bez sensu,
|
dzieki za wiadomosci Ja sie martwilam, ze bedzie lekkie przybrudzenie przy listwie na dole widac, ale w takim ukladzie nie szaleję
Własnie Madzialenka, moja suknia pi razy drzwi podobna do Twojej Tak wiec juz wiem, ze nie musze sie stresowac 
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
ddaaiissyy sliczne zdjecia
jesli o sukienke chodzi to ja nie pralam przed plenerem bo po co?!
dopiero zobaczysz jak bedzie wygladac po zdjeciach 
no wlasnie to sa uroku praln w PL ze dajesz wszystko na wlasna odpowiedzialnosc .. ja dalam moja do salonu slubnego i oni wyslali do pralni , przynajmniej nic nie uszkodzili ...
|
No to ja juz widze jaka ona bedzie czarna po plenerze Wow !! Ciekawe czy dopiorą Fajnie by bylo gdyby tak...
No wlasnie, taki urok polskich pralni, mimo, ze jest metka iz mozna prac chemicznie to kaza robic na wlasna odpowiedzialnosc.
Bardzo sie ciesze zabciu ze podobaja Ci sie zdj Tak naprawde sa b. marnej jakosci i ledwie mnie na nich widac.... ale jakis tam zarys ogolnikowy jest
Dziekuje 
Cytat:
Napisane przez kasiaher
dzięki dziewczyny  jesteście super 
najadłam się strachu , ale na szczęście jestem szczęśliwa że wszystko ok
dobrze dzidziuś dzisiaj szaleje w brzuszku , cały mi się rusza a jak przykładam rękę to tak wali że aż mnie skóra boli
Rybulko na pewno wszystko będzie OK  z własnego doświadczenia wiem że lekarze zawsze przesadzają, z pewnymi sprawami 
|
Tak samo Ty jestes super Kasia   
Twój pierwszy krzyk... 
|
|
|