2009-09-24, 20:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. VII :)
Cytat:
Napisane przez natewa
Ależ oczywiście, że powiedziałam pani "dyplomowanej higienistce dentystycznej" (taka ma wizytówkę  ), że zakładam jutro apart i dlatego kamień usuwam. To ona wtedy właśnie wpadła na ten genialny pomysł, żeby jeszcze dodatkowo wzmocnić zęby 
|
No to pojechała z koksem 
Cytat:
Napisane przez natewa
Jak tu nie panikować 
Wizyta o 16:30, jeszcze się będę jakimś cudem musiała zwolnić z pracy, żeby dojechać na tą cała Rydlówkę. Więc teraz całą noc nie będę spać, a jutro cały dzień się denerwować. Jeśli nasza orto mówiła, żeby nie robić floryzacji - a to samo teraz właśnie przeczytałam na innym forum - to zapewne się nie będzie dało tego aparatu założyć  Nigdzie nie mogę znaleść informacji, jak się tego dziadostwa można z zębów pozbyć 
|
Ty już lepiej nie kombinuj żadnego szorowania, skrobania. To wnika w zęby, więc nawet nie próbuj.
Będzie, co ma być. Albo się da, albo nie.
Swoją drogą-nie wiem, jak to się stało, że ta informacja nie znalazła się w naszym orto-faq 
Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88
nie wiem czy masz dobry zgryz bo po tym co widzę ze nie masz symetrii miedzy górą a dołem, z górnym łukiem szybko by poszło po tom co widzę, bo tylko ta trojka no i symetria. wiec orto lepiej spytaj czy z symetrią jest dobrze bo całkiem możliwe że dół też by trzeba było.
|
No właśnie też o tym pomyślałam. Skoro jest asymetria, to gdzieś te zęby muszą jednak źle ze sobą kontaktować
|